Θανατηφόρο τροχαίο στον Ασπρόπυργο: Έκκληση από τους γονείς της 28χρονης Διονυσίας για πληροφορίες

Η κοπέλα έχασε τη ζωή της στον Ασπρόπυργο πριν από μερικές ημέρες

Must Read

Βυθισμένη στο πένθος είναι η οικογένεια της 28χρονης Διονυσίας Μάλιου που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στον Ασπρόπυργο τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Οι δικοί της άνθρωποι απευθύνουν έκκληση μέσω των social media αναζητώντας αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου προκειμένου να μάθουν πώς έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπός τους.

«Ξημερώματα Τετάρτης 7 Αυγούστου 2024 με υπολογισμό ώρας από τις 1:00 πμ και μετά, σημειώθηκε τροχαίο στον Ασπροπυργο και συγκεκριμένα από συντριβάνι Ασπροπύργου προς εθνική Αθηνών Κορίνθου, στην κάθοδο ευθεία της λεωφόρου δημοκρατίας, αποτελεσμα αυτού τον θανάσιμο τραυματισμό του 28 χρόνου κοριτσιού μας, η οποία οδηγούσε ένα Peugeot 206 χρώματος μπορντο», αναφέρουν και συνεχίζουν στην ανάρτησή τους:

«Το αυτοκίνητό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες άλλαξε λωρίδα και έχασε τον έλεγχο καταλήγοντας σε τσιμεντένια κολωνα. Η αστυνομία ψάχνει κάμερες και ό,τι άλλο μπορεί να βοηθήσει στο να δούμε τι ακριβώς συνέβη!!! Θερμή παράκληση αν κάποιος είδε κάτι, έστω και το παραμικρό, αν περνούσε τυχαία εκείνη την ώρα από το σημείο, αν άκουσε κάτι κτλ. ας επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία ή στο παρακατω τηλέφωνο : 698 0844123 Λευτέρης».

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται, πως το τροχαίο δυστύχημα με θύμα την 28χρονη Διονυσία εκτυλίχθηκε την στιγμή που το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη κοπέλα κινείτο στη λεωφόρο Δημοκρατίας, με κατεύθυνση προς την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου. Ξαφνικά και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η κοπέλα προσέκρουσε με το αυτοκίνητό της σε κολώνα.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση, εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο που έγινε άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκαν οι προσπάθειες 8 πυροσβεστών με 3 οχήματα για τον απεγκλωβισμό της. Ακολούθησαν στιγμές πανικού και η Διονυσία μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Δείτε επίσης: Θανατηφόρα τροχαία σε Ρέθυμνο και Ασπρόπυργο – Νεκροί ένας 56χρονος και μία 28χρονη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This