Νεκρός Σέρβος τουρίστας στην Κέρκυρα – Έκρυβε στο στομάχι του συσκευασίες ναρκωτικών

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Must Read

Το μυστήριο του θανάτου 44χρονου Σέρβου τουρίστα που βρισκόταν για διακοπές στην Κέρκυρα και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 7 Αυγούστου έλυσε η νεκροψία – νεκροτομή.

Όπως διαπιστώθηκε ο 44χρονος είχε στο στομάχι του πέντε συσκευασίες ναρκωτικών που επέφεραν ειλεό και κατ’ επέκταση προκάλεσαν τον θάνατό του.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο Σέρβος τουρίστας έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια αλλά με την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του οφείλεται στο γεγονός ότι είχε στο στομάχι του ναρκωτικά βάρους 83 γραμμαρίων.

Ο ιατροδικαστής Ιωάννης Αιβατίδης, ο οποίος έκανε την νεκροψία νεκροτομή, μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και όπως ανέφερε, εντόπισε 5 πλαστικές συσκευασίες με ναρκωτική ουσία σε σκόνη, λευκού χρώματος, πιθανότατα κοκαΐνη και βάρους 83 γραμμαρίων.

Μάλιστα σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή ο 44χρονος είχε και άλλες  συσκευασίες στο στομάχι του, τις οποίες είχε ήδη αποβάλει.

Όπως εξηγεί ο κ. Αιβατίδης, «οι πλαστικές συσκευασίες, δεν ήταν απόλυτα αεροστεγείς, όταν τις κάταπιε, με αποτέλεσμα μετά την κατάποση να διογκωθούν και να οδηγήσουν σε ειλεό και εισρόφηση υγρού του γαστρεντερικού συστήματος στους πνεύμονες».

Για τα ευρήματα ενημερώθηκαν άμεσα οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες κατέσχεσαν τις 5 συσκευασίες με τα ναρκωτικά, ενώ την υπόθεση ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This