Σατανισμός, γουοκίλα και σαηεντολογία στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων!

Must Read

Eκτός από το σατανισμό και τη γουοκίλα, οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων συνέβαλαν δυναμικά στη διαφήμιση διεθνώς, της αίρεσης της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας.
Με την επιλογή να κάνουν κεντρικό ήρωα της τελετής λήξης, τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ, που είναι ο εκπρόσωπος τύπου παγκοσμίως της Σαϊεντολογίας, η ΔΟΕ αλλά και οι γαλλικές αρχές, επιδοκίμασαν τις θρησκευτικές παρεκκλίσεις και κατά συνέπεια την αποδοχή της άρρωστης κοινωνίας του παγκοσπιοιημένου νεοφιλελευθερισμού, η οποία αναπτύχθηκε από την ολιγαρχία που συντηρεί και εξουσιάζει το βαθύ κράτος.

Είναι γεγονός πως η παγκόσμια ελίτ, προωθεί μεταξύ άλλων, τη Νέα Παγκόσμια Θρησκεία, που αναφέρεται στο κεφάλαιο 17:1-18 της Αποκάλυψης, ως η «μεγάλη πόρνη». Η Νέα ψευδοθρησκεία, που ίσως θα αποτελείται από διάφορες θρησκείες και επικίνδυνες αιρέσεις όπως είναι η Σαϊεντολογία, θα είναι «βασικό συστατικό εσχάτων καιρών, και οι συμμαχίες που θα διαμορφωθούν υπο την ψευδή θρησκεία, θα ενώσουν την εκκλησία και την πολιτεία όπως ποτέ πριν», αναφέρεται περιληπτικά στο κεφάλαιο της Αποκάλυψης.

Την ώρα λοιπόν που διώκονται παγκοσμίως, ο χριστιανισμός, τα ήθη και οι αξίες, με πιο πρόσφατο επεισόδιο, τη σύλληψη και την ταπείνωση από τη γαλλική αστυνομία, επτά μελών χριστιανικής οργάνωσης, επειδή επέκριναν τη διαστροφική τελετή έναρξης και τάχθηκαν υπερ του Χριστιανισμού με το κεντρικό τους σύνθημα «σταματήστε τις επιθέσεις στο χριστιανισμό», η γαλλική κυβέρνηση σε συνεργασία με τη ΔΟΕ, καταπατούν το γαλλικό νόμο για τις θρησκευτικές εκτροπές και την αρχή για τον κοσμικό χαρακτήρα του γαλλικού κράτους και προάγουν τον γκουρού της Σαϊεντολογίας, σε κεντρικό πρόσωπο της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων και εκπρόσωπο του Ολυμπισμού.

Θα πρέπει να επισημανθεί πως ο Τομ Κρουζ είναι επιστήθιος φίλος του αμερικανολάτρη προέδρου της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν. Στις 27 Ιουλίου, η παραιτηθείσα υπουργός Πολιτισμού της χώρας, Ρασίντα Ντατί, παρασημοφόρησε την πιο προβεβλημένη προσωπικότητα της Σαϊεντολογίας, με το μετάλλιο του Ιππότη των Τεχνών και των Γραμμάτων. Μια ενέργεια που χαρακτηρίστηκε προκλητική από ακτιβιστές κατά των αιρέσεων.

Ετσι, ενθαρρυμένοι απο την υποστήριξη της εξουσίας, οι σαϊεντολόγοι της Γαλλίας εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, για να αποκτήσουν μεγαλύτερη προβολή. Σύμφωνα με τη διυπουργική επιτροπή για την επαγρύπνηση και την καταπολέμηση των σεχταριστικών εκτροπών (Miviludes), σαϊεντολόγοι μοίραζαν φυλλάδια της αίρεσης τους κοντά σε αρκετές ολυμπιακές εγκαταστάσεις, καθ όλη τη διάρκεια της αθλητικής διοργάνωσης.

Μάλιστα, η αίρεση εγκαινίασε την έδρα της στην περιοχή του Saint-Denis τον περασμένο Απρίλιο, 250 μέτρα από το Stade de France, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Το 2022, η αίρεση υποστήριξε ότι έχει “40.000 έως 45.000 μέλη” στη Γαλλία, σύμφωνα με το AFP. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό France 3, που επικαλείται έναν ειδήμονα στις αιρέσεις, με βάση τις μαρτυρίες πρώην Σιεντολόγων, ο αριθμός αυτός είναι πιο κοντά σε “μερικές εκατοντάδες”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This