Παγανιστική αποκρυπτογράφηση της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Must Read

Συμφωνώ απόλυτα με τη χριστιανική ανάλυση που κάνουν ορισμένοι για την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Από την αφίσα ήδη καταλάβαινες το απόκοσμο μήνυμα που είχε να κάνει με την ιστορία της καθόδου του Εωσφόρου στη Γη, αλλά ακόμα και από την άποψη, ότι η τελετή παρουσίασε μια αντιστροφή του συμβολισμού σε σχέση με τον αρχικό Ολυμπισμό.

Αρχικά, οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν αφιερωμένοι στον Δία, στο ιερό του στην Ολυμπία. Ο Δίας είναι ο κατ’ εξοχήν θεός του ουρανού. Ενσαρκώνει τον ουράνιο κόσμο και τη δύναμη της ζωής, όπως ο Θεός στον χριστιανικό μονοθεϊσμό, καθιστώντας τον ιδανικό στόχο για τους σατανιστές.

Η τελετή λήξης, λοιπόν, αναφερόταν στο ομιχλώδες σύμπαν του Κάτω Κόσμου, όπου βασιλεύει ο Άδης, ο αδελφός του Δία, και ο οποίος κατοικείται από “σκιές”, όπως οι χαρακτήρες που είδαμε κατά τη διάρκεια της παράστασης λήξης. Με συμβολικούς όρους, ήταν μια γιορτή της κουλτούρας του θανάτου, που προωθείται από την ολιγαρχία. Ομολογουμένως, ο Άδης δεν είναι ένας Σατανάς που αντιτίθεται σε έναν καλό θεό, αλλά ενσαρκώνει την αρχή του θανάτου.

Υπάρχει έτσι μια ασάφεια μεταξύ του Κάτω Κόσμου, ενός ομιχλώδους, σκοτεινού σύμπαντος στον παγανισμό και της Κολάσεως, ενός κόσμου που καταστρέφεται από τη φωτιά μέσα στη χριστιανική αντίληψη. Ο Εωσφόρος λοιπόν κατεβαίνει στον Κάτω Κόσμο όπου θα βασιλεύσει. Το μήνυμα που θέλησαν να περάσουν οι διοργανωτές ήταν θολωμένο, διότι ο Εωσφόρος της τελετής δεν προσγειώνεται στη χριστιανική Κόλαση, αλλά στον Κάτω Κόσμο, όπως τον αντιλαμβάνεται η ελληνική μυθολογία. Τούτου λεχθέντος, το μήνυμα τους ήταν: ο Σατανάς θα βασιλεύσει και το γιορτάζουμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ με οιονδήποτε τρόπο στην μιασμένη και βδελυκτή αυτή ιδέα των ολυμπιακών αγώνων και τώρα και στους προηγούμενους, είσθε ένοχοι κρίσεως θανάτου και της αιώνιας κόλασης. Δεν το λέω εγώ, το γράφει η Αγία Γραφή. Με το που βάλατε τα μάτια σας να βλέπουν τα σιχάματα αυτά, αμαρτήσατε βαρέως. Ευτυχώς υπάρχει η αληθινά βαθιά μετάνοια και η επιστροφή μόνο δια του Κυρίου Ιησού Χριστού να λουσθείτε με το αίμα Αυτού για να καθαρισθείτε και φυσικά να μην ξαναμαρτήσετε με τον ίδιο ή άλλον τρόπο. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να πάτε σε μια Εκκλησία που κηρύσσουν μόνο τον Χριστό και όχι άλλα πράγματα. Αν την βρείτε κι αυτήν, επειδή την κυνηγάει και διώκει και συκοφαντεί στους ανίδεους του Ευαγγελίου ποιά άλλη? Η ψευδοχριστιανική Κρατική Εκκλησία που είναι μια ακόμη θρησκεία του Κόσμου τουτου, με μένος και σπουδή όπως οι Φαρισσαίοι την εποχή του Χριστού. Δεν άλλαξε τίποτα από τότε…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This