Φωτιά στην Αττική: Επίθεση κατά Μητσοτάκη σε ζωντανή σύνδεση της Ευλαμπίας Ρέβη

Must Read

Ξεσπούν οι πολίτες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε ζωντανές συνδέσεις των καναλιών που μεταδίδουν τραγικές εικόνες από την Αττική που έχει τυλιχθεί στις φλόγες, με τους κατοίκους να παλεύουν μόνοι τους να σώσουν τις περιουσίες τους.

Την ώρα που η δημοσιογράφος του Open Ευλαμπίας Ρέβη μιλούσε με εθελοντές στα Βριλήσσια όπου σπίτια και καταστήματα παραδόθηκαν στις φλόγες, μια νεαρή γυναίκα, κρατώντας ένα κλαδί στο χέρι, επιτέθηκε λεκτικά στον πρωθυπουργό. Απεγνωσμένοι οι κάτοικοι είναι αντιμέτωποι με το πύρινο μέτωπο την ώρα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις δεν επαρκούν για την κατάσβεση και λαίλαπα της φωτιάς εξαπλώνεται στον αστικό ιστό.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι φωτιές θα σβήσουν κάποια στιγμή. Σύντομα όλα ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ! Τα ΜΜΕ θα ασχολούνται με άσχετα θέματα, τα πρόβατα θα μπούνε πάλι στο μαντρί και θα επανέλθουμε στο 41%. Όσο η κοινωνία είτε κοιμάται είτε αδιαφορεί και κοιτάζει ο καθένας την πάρτη του, σωτηρία δεν υπάρχει. Όλα τα άλλα είναι “να ‘χαμε να λέγαμε”.

  2. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο (εκλογές)ουδέν σφάλμα αναγνωρίζεται. Και όχι μόνο για αυτούς τους Αλητάμπουρες

  3. Εγώ είδα πυροσβέστες να ζητάνε το Ε9 για να σβήσουν σπίτια.Ετσι εξηγείται γιατί σβήνουν φωτιες μόνο στις βίλες κ αφήνουν να καουν τα άλλα σπίτια.Να γελάσει κάνεις η να κλάψει με το μυαλό κάποιας που ανέφερε ότι σβηνανε μόνο φωτιές στις βίλες…..

    • Ναι φίλε πιθανότατα τον ψήφισε κι αυτός κι άλλοι αλλά θέλω να πιστεύω ότι πολλοί εξαπατήθηκαν σαν ηλίθιοι, συγνώμη παιδιά αλλά έτσι την πατήσατε πολλοί, δουλεύει καλά ο Γκέμπελς ακόμα, έχουν κοπιάρει όλα του τα κόλπα. Θα μου πεις και ποιους να ψήφιζαν αφού όλα τα σούργελα εκεί μέσα είναι ούνα φάτσα ούνα ράτσα, δεν υπάρχει διαφορά. Αλλά όταν καταστραφούν τα πάντα να δω τι δικαιολογίες θα ακούμε από τους ….ψηφοφόρους…κοντά είναι μη παραμυθιάζεστε.

      • Όχι, δεν είναι όλοι σουργελα, ουνα φάτσα ουνα ράτσα. Αυτά είναι τα εύκολα κλισέ απαιδευτων πολιτών που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ψάχνουν και να μελετούν τα πράγματα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This