Φρίκη στην Ηλεία: 14χρονη κατήγγειλε την αρπαγή και τον βιασμό της από 24χρονο Πακιστανό

Must Read

Την απόλυτη φρίκη κατήγγειλε πως βίωσε ένα ανήλικο κορίτσι, στα χέρια ενός 24χρονου Πακιστανού, που φέρεται να την κακοποίησε σεξουαλικά, στην Ηλεία! Η υπόθεση έχει προκαλέσει «μούδιασμα» στην τοπική κοινωνία, που περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης μαθήτριας, που είναι αλλοδαπή, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο 24χρονος την άρπαξε και την οδήγησε σε άγνωστο σημείο, χωρίς την θέλησή της. Εκεί, την ακινητοποίησε και τη βίασε παρά φύση, αγνοώντας τις φωνές και τα κλάματά της.

Μετά την καταγγελία που υπέβαλε το κορίτσι στις τοπικές Αρχές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του Πακιστανού και οι αστυνομικοί «σαρώνουν» την περιοχή προκειμένου να τον εντοπίσουν. Παράλληλα, η ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο στο Γ.Ν. Παίδων Πατρών, ενώ διενεργήθηκε και ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Προς το παρόν βιάζουν και κλέβουν, εν συνεχεία θα βγουν με μαχαίρια να σφάξουν, είναι θέμα χρόνου. Τσίπρας, Κούλης, Αβραμόπουλος τα έχουν πάρει χοντρά από τα κυκλώματα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και γι΄αυτό κλείνουν τα μάτια και για τους άλλους επίορκους σε αστυνομία & δικαστήρια που δεν τιμωρούν τους εγκληματίες λαθροσκουπίδια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This