Η Ολυμπιακή σημαία από το Παρίσι έφτασε πλέον στο Λος Άντζελες

Tα πρώτα θέματα που έθεσε στο τραπέζι ενόψει της διοργάνωσης του 2028 η δήμαρχος Κάρεν Μπας

Must Read

Αλλαγή σκυτάλης και επίσημα. Από Παρίσι… Λ.Α.! Η Ολυμπιακή σημαία έφtασε σήμερα στο Λος Άντζελες, όπου οι αρμόδιοι έχουν στην διάθεση τους, τέσσερα χρόνια για να προετοιμάσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028!

Η δήμαρχος της αμερικανικής μεγαλούπολης, Κάρεν Μπας, επέβαινε στο αεροπλάνο που έφερε το λογότυπο «LA 2028», πριν παρελάσει στην άσφαλτο με το έμβλημα των πέντε κύκλων, συνοδευόμενη από αρκετούς Αμερικανούς αθλητές.

Μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην γαλλική πρωτεύουσα, που θεωρήθηκαν ευρέως ως αθλητική, λαϊκή και πολιτιστική επιτυχία, η Μπας τόνισε πως το Λος Άντζελες έχει «πολλά να μάθει από το Παρίσι», ιδίως σχετικά με την ικανότητά του να διοργανώνει «Ολυμπιακούς Αγώνες για όλους» με προγραμματισμένες παράπλευρες δραστηριότητες για όσους δεν διαθέτουν εισιτήρια.

«Αισθανόμαστε την πίεση να διασφαλίσουμε ότι η πόλη μας και η περιοχή μας είναι προετοιμασμένες», πρόσθεσε, λέγοντας ότι θα πρέπει «να πατήσουμε το γκάζι».

Λίγο πριν την προσγείωση του αεροσκάφους, ένας σεισμός 4,6 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ στα προάστια της πόλης, λειτούργησε ως υπενθύμιση των προκλήσεων που θα αντιμετωπίσει η «Πόλη των Αγγέλων».

«Πρέπει προφανώς να βεβαιωθούμε ότι είμαστε προετοιμασμένοι για γεγονότα όπως ένας σεισμός, αλλά πρέπει επίσης να προετοιμαστούμε για κλιματικά γεγονότα», στην Καλιφόρνια που πλήττεται όλο και περισσότερο από την υπερθέρμανση του πλανήτη, επέσημανε η Μπας.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη πρόκληση θα είναι αναμφίβολα οι μεταφορές, καθώς η Μπας έχει δηλώσει ότι θέλει «Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς αυτοκίνητο», μία φιλόδοξη υπόσχεση, καθώς οι Καλιφορνέζοι είναι εθισμένοι στα προσωπικά τους οχήματα, σε μία αχανή περιοχή, συνυφασμένη με τεράστιους αυτοκινητόδρομους, όπου η κυκλοφοριακή συμφόρηση είναι καθημερινό φαινόμενο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This