Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τη Νάντια που κάηκε ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση στο Χαλάνδρι

Ο εργοδότης της της πρότεινε να βγει σε άδεια νωρίτερα όμως εκείνη δεν ήθελε να χάσει το μεροκάματο - Αγωνίστρια μέχρι το τελευταίο λεπτό

Must Read

Αγωνίστρια και δουλευταρού, η 65χρονη Νάντια που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στην επιχείρηση όπου εργαζόταν επί 20 ολόκληρα χρόνια, όταν οι φλόγες περικύκλωσαν το κτίριο στο Χαλάνδρι, θα μπορούσε να είχε σωθεί.

Η Νάντια που καταγόταν από τη Μολδαβία και ζούσε στη χώρα μας για περισσότερα από 25 χρόνια, ήταν εργατική και μια από τις καλύτερες υπαλλήλους της εταιρείας ανθοστολισμών.

Σήμερα θα έβγαινε σε άδεια προκειμένου να ξεκουραστεί μερικές ημέρες, ωστόσο η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Η γυναίκα δεν θέλησε να αφήσει το μεροκάματο χθες και έμεινε στην επιχείρηση. Όταν η καταστροφική φωτιά που έκανε στάχτη σπίτια και περιουσίες στο Χαλάνδρι, περικύκλωσε την επιχείρηση, οι συνάδελφοί της πρόλαβαν να εκκενώσουν, ωστόσο η ίδια αναζήτησε καταφύγιο στο μπάνιο. Εκεί, η 65χρονη γυναίκα εγκλωβίστηκε και άφησε την τελευταία της πνοή. Μερικά χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας. 

Συνάδελφοί της άφησαν λουλούδια στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της η 65χρονη

Επί ώρες οι συνάδελφοί της την αναζητούσαν, καθώς το κινητό της τηλέφωνο δεν ήταν ενεργό και όπως ανέφεραν κανένας δεν την είδε να βγαίνει από τον χώρο. Αρχικά η Πυροσβεστική δεν επιβεβαίωνε ότι υπήρχαν αναφορές για αγνοούμενη γυναίκα, ωστόσο λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα, εντοπίστηκε απανθρακωμένη η σορός της.




Όλοι μιλούν για μια εξαιρετική γυναίκα, άψογη στη δουλειά της, που δεν το έβαζε κάτω και πάντα μαχόταν για το καλύτερο, ενώ ο εργοδότης της ανέφερε ήταν ένας άνθρωπος με χρυσή καρδιά. Η Νάντια που αισθανόταν ασφαλής στον χώρο εργασίας της και τελικά άφησε εκεί την τελευταία της πνοή, χάθηκε τόσο άδικα.

«Χάσαμε τη φίλη τη Νάντια, χάσαμε μια πολύ καλή φίλη και συνάδελφο», δήλωσε στην ΕΡΤ γείτονας της επιχείρησης για την γυναίκα που άφησε πίσω της δύο κόρες.




Σε κατάσταση σοκ, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μιλά μία ημέρα μετά την ανείπωτη τραγωδία, για την υπάλληλό του, που έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή, εγκλωβισμένη στο μπάνιο του μαγαζιού. «Η Νάντια ήταν αστέρι, ένας άγιος άνθρωπος, πολύ καλή. Πιο πολύ στεναχωρήθηκα γι’ αυτήν, για το μαγαζί όχι τόσο, ήταν η κακιά στιγμή. Στην τουαλέτα την βρήκαν απανθρακωμένη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έφυγε, ενώ έβλεπε τι γινόταν με τη φωτιά. Άδικα κάηκε. Ήταν μια χρυσή γυναίκα δεν θα ξαναβρώ σαν αυτήν», αναφέρει, καταρρακωμένος, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κατασκευής στεφάνων και συνεχίζει:

«Ήταν γύρω στα 65 και καταγόταν από την Μολδαβία. Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι σήμερα θα έφευγε και θα γυρνούσε τη Δευτέρα, αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί λίγες μέρες ξεκούρασης. Κανονικά θα σχολούσε στις 12.30 το μεσημέρι όπως και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι. Επειδή όμως η Νάντια δεν ήθελε να χάσει τα μεροκάματο από τις ημέρες που θα έλειπε, μου ζήτησε να δουλέψει λίγο παραπάνω για λίγες μέρες και να τα συμπληρώσει έτσι. Της είπα ότι δεν χρειάζεται, αλλά επέμενε. Ήταν δουλευταρού και τίμια, ένα αστέρι».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This