Ούτε λέξη για την καταστροφική πυρκαγιά από την Σακελλαροπούλου που κάνει διακοπές στη Λέσβο

Must Read

Δεν βρήκε ούτε δυο λέξεις να πει για την καταστροφική πυρκαγιά που έκανε στάχτη την βορειοανατολική Αττική, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η φωτιά έφτασε για πρώτη φορά σχεδόν 8 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας, έκανε στάχτη πάνω από 100.000 στρέμματα, κατέκαψε σπίτια, περιουσίες, ζώα και βλάστηση όμως η Σακελλαροπούλου που κάνει διακοπές στη Λέσβο, δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος ενσυναίσθησης.

Την ώρα που τα διεθνή ΜΜΕ είχαν πρώτο θέμα την καταστροφική πυρκαγιά που στοίχησε τη ζωή σε μια εργαζόμενη γυναίκα, η Σακελλαρόπουλου συνέχισε να απολαμβάνει αμέριμνη τις διακοπές και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι θυμάται να παρεμβαίνει για άλλα ζητήματα, όπως ο γάμος των ΛΟΑΤΚΙ που φαίνεται ότι έχει πολύ μεγαλύτερη αξία για εκείνη από την ολοκληρωτική καταστροφή της ελληνικής φύσης.

Ακόμα μια φορά που απέδειξε πόσο λίγη είναι για το αξίωμα του ΠτΔ.

Φωτογραφία: Αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είναι τόσο εγωπαθής που δεν έχει περιθώρια να νοιαστεί για τους ανθρώπους, την χώρα, τις καταστροφές, τα προβλήματα. Άλλωστε γνώριζε από την αρχή ότι ο ρόλος της στην προεδρία ήταν διακοσμητικός, απλώς αντί για γλάστρα με όμορφα λουλούδια μας βγήκε ακανθώδης θάμνος.

  2. Ενσυναίσθηση έχουν οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με ψυχή, συνείδηση, ήθος, ευαισθησία και καρδιά με αισθήματα. Αυτή είναι ένα δίποδο ανθρωπόμορφο όν, στεγνή, ψυχρή, άκαρδη και εκμεταλλεύτρια του δημοσίου χρήματος.

  3. Το ”λίγη” του αθρογράφου για την συγκεκριμένη κυρία είναι πραγματικά ”λίγο” … Μας κυβερνάνε αυτοί που μας αξίζουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This