«Πυρά» κατά πάντων από τον Φοίβο Δεληβοριά: «Ανίκανη η κυβέρνηση, γελοία η αντιπολίτευση»

Must Read

Βέλη όχι μόνο κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά και κατά της αντιπολίτευσης έριξε ο Φοίβος Δεληβοριάς μετά από την καταστροφική φωτιά που ξέσπασε στον Βαρνάβα και εξαπλώθηκε στη βορειοανατολική Αττική, με αποτέλεσμα σπίτια και περιουσίες να γίνουν στάχτη, αλλά και τον τραγικό χαμό μιας 65χρονης γυναίκας.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Φοίβος Δεληβοριάς ξεσπάει τονίζοντας: «Το facebook, φυσικά, δεν μπορεί να εκτονώσει ούτε το θυμό, ούτε την αίσθηση αδιεξόδου που νιώθουμε η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων για τη νέα καλοκαιρινή τραγωδία».

Ο γνωστός καλλιτέχνης μιλάει για ανικανότητα της κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης: «Το ότι η αντιπολίτευση αυτή τη στιγμή είναι σε γενικές γραμμές γελοία και αλληλοσπαρασσόμενη, δεν αλλάζει σε τίποτα το γεγονός ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η πιο ανίκανη που έχουμε δει ποτέ. Όλα όσα εξήγγειλε και υποσχέθηκε στο επίπεδο της ασφάλειας και της ευημερίας των πολιτών, όχι μόνο δεν τα πραγματοποίησε, αλλά έκανε και τη χώρα την κατ’ εξοχήν επικράτεια της ανασφάλειας, του αβίωτου βίου, της μη κανονικότητας, των ασταμάτητων καταστροφών» αναφέρει ο Φοίβος Δεληβοριάς και σημειώνει σκωπτικά: «Στο μόνο που είναι πράγματι άριστη είναι στον έλεγχο των ΜΜΕ, που ενώ -ως οφείλουν- μέχρι και το 2019 ασκούσαν αυστηρό έλεγχο στην εξουσία, τώρα κάνουν (σχεδόν) όλα gaslighting στους ταλαιπωρημένους από τα χτυπήματα πολίτες».

«Αλλά όλα όσα ζήσαμε τα τελευταία 5 χρόνια (υποκλοπές, βιασμός των ανεξάρτητων αρχών, λογοκρισία και προπαγάνδα) όχι μόνο δεν υποκαθιστούν τον σεβασμό που θα έπρεπε να έχουμε στους ηγέτες μας, αλλά τον μειώνουν σε επικίνδυνο για τη Δημοκρατία βαθμό» προσθέτει και επισημαίνει για τα ποσοστά των εκλογών:

«Είναι σαφές πως αν δεν υπήρχε αποχή, η κυβέρνηση (και το χαρακτηριστικό της ευρωψηφοδέλτιο), θα είχε πάρει 15 και όχι 28% στις ευρωεκλογές.Και είναι σαφέστατο πως αν δημιουργηθεί επιτέλους κάποτε μια σοβαρή, ενωμένη και με διάθεση να κυβερνήσει (και όχι απλώς να δημαγωγεί) αντιπολίτευση, όχι απλώς θα θριαμβεύσει εκλογικά, αλλά θα τα πάει και στην πράξη πολύ καλύτερα. Και αυτό βασικά μας ενδιαφέρει: Μια χρηστή και σοβαρή διακυβέρνηση. Και δεν μας ενδιαφέρει απλώς, είναι πια -τίποτα λιγότερο από- ζήτημα επιβίωσης» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Φ. Δεληβοριάς.

Δείτε επίσης:

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τη Νάντια που κάηκε ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση στο Χαλάνδρι

Φωτιά στην Αττική: Επίθεση κατά Μητσοτάκη σε ζωντανή σύνδεση της Ευλαμπίας Ρέβη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This