ΠΑΟΚ: Ιδανικός αυτόχειρας – Έχασε μέσα από τα χέρια του την πρόκριση από την Μάλμε (3-4)

Το φεστιβάλ των γκολ μετατράπηκε σε... κόλαση στο β' μέρος

Must Read

Όλα πήγαν… στραβά κι ανάποδα στον ΠΑΟΚ. Στην καυτή (κυριολεκτικά και λόγω θερμοκρασίας) Τούμπα αντί να… λιώσουν οι Σουηδοί της Μάλμε… διαλύθηκε η άμυνα του!

Η συνέχεια μεταφέρεται από το Τσάμπιονς στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα περιμένει τη νικήτρια του αγώνα της Τσέλιε (Σλοβενία) με τη Σάμροκ (Ιρλανδία), την Πέμπτη, για να μιά θέση στους ομίλους της διοργάνωσης. Οι σλοβένοι στο πρώτο ματς έχουν κερδίσει στην έδρα τους με 1-0.

Καταρχήν, ενώ ήταν ουσιαστικός στο α’ μέρος, έβγαλε αντίδραση στο γκολ που δέχτηκε κι έκλεισε τα πρώτα 45′ μπροστά στο σκορ (3-2), στην επανάληψη όλα πήγαν… στράφι.

Προσπάθησε να διαφυλάξει το σκορ, είχε δοκάρι με τον Κουλιεράκη (57′), έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μουργκ, αλλά όσο περνούσε η ώρα ήταν φανερό ότι έμενε από δυνάμεις. Οι Σουηδοί που στην πατρίδα τους έχουν ολοκληρώσει τον α’ γύρο του πρωταθλήματος τους πλησίαζαν στο γκολ της ισοφάρισης που το πέτυχαν στο 90+6′ κι ενώ το ματς βρισκόταν στις… καθυστερήσεις των καθυστερήσεων (ήταν πέντε τα λεπτά αρχικά), σε εκτέλεση (αχρείαστου) φάουλ της Μάλμε, ο Κοτάρσκι υποχρεώθηκε να διώξει τρεις φορές την μπάλα, ο Μαντί Καμαρά προσπάθησε να την απομακρύνει, αλλά αυτή κόντραρε στον Ζέτερστορμ πριν καταλήξει στα δίχτυα. Γκολ από το πουθενά και πάγωσαν όλοι.

Δικαίως. Το ματς με δεδομένο το 2-2 του πρώτου αγώνα οδηγήθηκε στην παράταση κι εκεί οι Σουηδοί κυριάρχησαν πλήρως. Το γκολ του Κρίστιανσεν στο 99′ ήταν λογικό επόμενο σε μια νύχτα που η άμυνα του δικεφάλου… έμπαζε από παντού.

Οι αλλαγές του Λουτσέσκου δεν βοήθησαν τον ΠΑΟΚ, το αντίθετο συνέβη. Αποτέλεσμα μετά από μια ώρα παιχνιδιού οι παίκτες εκτός από τα προβλήματα συννενόησης μέσα στο γήπεδο αντιμετώπιζαν και αδυναμία αντίδρασης. Οι… μπαταρίες είχαν αδειάσει.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε μουδιασμένα τον αγώνα, δέχτηκε ισχυρή πίεση από τη Μάλμε, η οποία έχασε ευκαιρίες, ενώ στο 10′ ο Σεμπάστιαν Νάνασι άνοιξε το σκορ καθώς προσπέρασε τον Σάστρε και με το κεφάλι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Δικέφαλος απάντησε στο 10′ όταν με απευθείας φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα πήρε φάλτσα και κατέληξε στην εστία της Μάλμε (1-1).

Στο 44′ ο Κουλιεράκης έκανε την ανατροπή. Μετετρεψε το 0-1 σε 2-1, αλλά προσωρινά. Σκόραρε με… κεραυνό με το αριστερό.

Η χαρά κράτησε λίγο. Δύο λεπτά, στο 45+1′, ο Νάνασι με το δεύτερο προσωπικό γκολ νίκησε τον Κοτάρσκι ισοφαρίζοντας (2-2).

Ο Ζίβκοβιτς στο 45+4′ δίνει ξανά το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ με πλασέ (3-2).

Κίτρινη: 38′ Σάστρε, 66′ Μπάμπα, 100′ Μουργκ, 120′ Κουλιεράκης – 62′ Γιάνσον, 90+5′ Τελίν.
ΠΑΟΚ (Ρ.Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (72′ Σβαμπ), Καμαρά, Ζίβκοβιτς (72′ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (86′ Βιεϊρίνια), Τάισον (50′ Μουργκ 102′ Τσουντάλι), Μπράντον (72′ Τσάλοφ).
Μάλμε (Χ. Ρίντρστρομ): Ντάχιν, Στρίγκερ (113′ Όλσον), Γιάνσον, Ζέτερστορμ, Μπουσανέγιο, Ρίεκς (60′ Μπολίν), Πένια (106′ Μπεργκ), Γιόνσεν, Νανάσι (79′ Κρίστιανσεν), Τελίν (113′ Ρόσλερ), Μπότχαϊμ (88′ Αμπντί Αλί).

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This