«Στόλισαν» τον Μητσοτάκη για το σόου στη διυπουργική: «Ανεπαρκής, αμετροεπής και αλαζόνας» με «θράσος και ανευθυνότητα»

Σκληρές ανακοινώσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την πρωθυπουργική εμφάνιση στη σύσκεψη για την καταστροφική πυρκαγιά στη βορειοανατολική Αττική

Must Read

Το τραγελαφικό γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε… ικανοποιημένος στην απογευματινή διυπουργική σύσκεψη στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας παρότι η φωτιά που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα έκαψε σχεδόν όλη τη βορειοανατολική Αττική, μπήκε στον αστικό ιστό, έκαψε μια γυναίκα και λίγο έλειψε να σβήσει στο… σιντριβάνι της πλατείας Ομονοίας, προκάλεσε την μήνιν των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ με αιχμηρές και σκληρές ανακοινώσεις καταφέρθηκαν εναντίον του Πρωθυπουργού, ο οποίος δίχως ίχνος αυτοκριτικής και δίχως τσίπα -ως συνήθως- έκανε λόγο για… βελτιωμένο συντονισμό, εμμένοντας στο αφήγημα της ικανοποίησης, αδιαφορώντας για τα στοιχεία που δείχνουν το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή ο κρατικός μηχανισμός απεδέχθη ξανά ανίκανος.




«Το θράσος και η ανευθυνότητα του κ. Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο»

Με ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κάνει λόγο για άνευ προηγουμένου «θράσος και η ανευθυνότητα», ενώ σημειώνει με έμφαση: «Κάθε χρόνο και χειρότερα, σε όλους τους τομείς. Κάθε μέρα και πιο επικίνδυνοι».

  • Αναλυτικά:

Το θράσος και η ανευθυνότητα του κ. Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο. Λίγες ώρες αφότου η καταστροφική πυρκαγιά έκαψε ακόμη και περιοχές εντός του αστικού ιστού της Αττικής, ο κ. Μητσοτάκης για μια ακόμα φορά κρύφτηκε πίσω από τις «δύσκολες συνθήκες», ενώ έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι «προσπαθούμε κάθε χρόνο να γίνουμε καλύτεροι»!

Αλήθεια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν γνώριζε εδώ και πέντε χρόνια πως οι συνθήκες είναι δύσκολες; Έπρεπε να φτάσουμε στα μέσα του Αυγούστου και να καούν 100.000 στρέμματα αλλά και δεκάδες σπίτια κι επιχειρήσεις εντός της Αττικής για να το αντιληφθεί;

Δυστυχώς για τον ελληνικό λαό, η φράση που περιγράφει με απόλυτη ακρίβεια τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι η εξής: κάθε χρόνο και χειρότερα, σε όλους τους τομείς. Κάθε μέρα και πιο επικίνδυνοι. Για τη Δημοκρατία, το κράτος δικαίου, την οικονομία, την ασφάλεια, το περιβάλλον, τις ίδιες μας τις ζωές.




«Ανεπαρκής, αμετροεπής και αλαζόνας»

Με τη σειρά του και το ΠΑΣΟΚ στο λακωνικό σχόλιό του σχετικά με την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού στη διυπουργική σύσκεψη στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης, χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα και τρία επίθετα προς χαρακτηρισμό του κ.Μητσοτάκη:

«Αν ο Πρωθυπουργός στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση του μετά την καταστροφική πυρκαγιά που από τον Βαρνάβα έφτασε να σβήσει στο Χαλάνδρι, δηλώνει ικανοποιημένος, τότε μόνο ένα σχόλιο απομένει:

Ανεπαρκής, αμετροεπής και αλαζόνας».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ε βέβαια, άφησε τις τσικουδιές του ο αρχιτεμπελχανάς. Τέτοιο τσογλάνι δεν έχει ξαναματαδεί η πολιτική μας σκηνή που, δόξα νάχει ο Γιαραμπής, βρίθει από τέτοια…

  2. Ο άνθρωπος παράτησε τις οικογενειακές διακοπές και το μαύρισμα του για να μιλήσει στους υπηκόους του και σεις τον βρίζετε? Αχάριστοι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This