Θεσσαλονίκη: 38χρονος Γεωργιανός παρέσυρε 58χρονο με τον οποίο είχαν διαφορές – Το θύμα έπαθε εγκεφαλικό και ξεψύχησε!

Ο συλληφθείς είναι γνωστός των αστυνομικών αρχών

Must Read

Έναν 38χρονο με καταγωγή από την Γεωργία «τσάκωσαν» οι αστυνομικές αρχές στην Θεσσαλονίκη ο οποίος παρέσυρε με το όχημά του έναν 58χρονο άντρα, ο οποίος έπαθε εγκεφαλικό και στη συνέχεια κατέληξε!Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άντρες είχαν οικονομικές διαφορές και ο 38χρονος είχε σχεδιάσει τι θα έκανε εναντίον του 58χρονου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στη σύλληψη προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από ενημέρωση του Κέντρου Άμεσης Δράσης για παράσυρση 58χρονου από όχημα, σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης, οδηγώντας το αυτοκίνητο του, κινήθηκε εναντίον του παθόντα και τον παρέσυρε, ωθώντας τον σε τοιχίο και τραυματίζοντάς τον στον κορμό. Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και απεβίωσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This