Ανείπωτη τραγωδία στη Γάζα: Σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό νεογέννητα δίδυμα την ώρα που ο πατέρας τους είχε πάει να τα δηλώσει!

Την ζωή τους έχασαν επίσης η μητέρα και η γιαγιά τους

Must Read

Μια ακόμη τραγωδία σημειώθηκε στην Γάζα καθώς νεογέννητα δίδυμα σκοτώθηκαν σε ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα την ώρα που ο πατέρας τους ήταν σε τοπική κυβερνητική υπηρεσία για να δηλώσει τη γέννησή τους, όπως μεταδίδει το BBC.

Τα βρέφη που σκοτώθηκαν

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Άσερ και η Αϊσέλ ήταν μόλις τεσσάρων ημερών όταν ο πατέρας τους, ο Μοχάμεντ Αμπού αλ-Κουμσάν, πήγε να παραλάβει τα πιστοποιητικά γέννησής τους. Τότε οι γείτονές του, του τηλεφώνησαν για να τον ενημερώσουν ότι το σπίτι τους στην Ντέιρ αλ Μπάλαχ είχε βομβαρδιστεί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sky News (@skynews)

Από το πλήγμα σκοτώθηκε επίσης η σύζυγός του και η γιαγιά των διδύμων.

«Δεν ξέρω τι συνέβη», δήλωσε. «Μου είπαν ότι μια οβίδα χτύπησε το σπίτι». «Δεν πρόλαβα καν να γιορτάσω γι’ αυτά», πρόσθεσε.

Ο πατέρας με τα πιστοποιητικά γέννησης στα χέρια

Το ελεγχόμενο από τη Χαμάς υπουργείο Υγείας στη Γάζα υποστηρίζει ότι 115 βρέφη έχουν γεννηθεί και στη συνέχεια σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AP, η οικογένεια ακολούθησε την οδηγία να εγκαταλείψει την Πόλη της Γάζας τις πρώτες εβδομάδες του πολέμου Ισραήλ-Γάζας, αναζητώντας καταφύγιο στο κεντρικό τμήμα του θύλακα, όπως τους είχε πει ο ισραηλινός στρατός. Το BBC επισημαίνει ότι έχει ζητήσει το σχόλιο του ισραηλινού στρατού, αλλά δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση.

(φωτογραφίες skynews.gr)

Δείτε επίσης:

Διεθνής κατακραυγή για τον βομβαρδισμό σχολείου στην Γάζα – Η αντίδραση του Ιράν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This