ΑΕΚ: Το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Ιστορίας για τον Δεκαπενταύγουστο – Κλειστό το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού

Ανακοίνωση από την Ένωση

Must Read

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε για τη λειτουργία των Μουσείων στην OPAP Arena την Πέμπτη 15 Αυγούστου, λόγω της αργίας και του αγώνα με τη Νόα.

Αναλυτικά:

Το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA θα τροποποιηθεί αύριο Πέμπτη 15 Αυγούστου λόγω της επίσημης αργίας και λόγω της διεξαγωγής του αγώνα της ΑΕΚ με την Noah FC. Θα είναι ανοιχτό από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ, δηλαδή μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού θα παραμείνει κλειστό. Από την Παρασκευή 16 Αυγούστου θα ισχύει και για τα δύο μουσεία το γνωστό ωράριο 10.00-18.00 καθημερινά εκτός Δευτέρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This