Θα πέσουν τα τσιμέντα: Ο Πορτοσάλτε έτοιμος να ρίξει «γροθιά στο κατεστημένο»!

Must Read

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε, η «σοβαρή» και «αντικειμενική ενημέρωση» θα έχει πλέον όνομα και πρόσωπο. Επιτέλους η κοινωνία θα έχει τη δική της φωνή.

«Live You, η καινούργια, καθημερινή εκπομπή με τον Άρη Πορτοσάλτε και την Μαρία Αναστασοπούλου έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Πρωταγωνιστές της εκπομπής οι πολίτες, με τις καταγγελίες, τις ιδέες και τις προτάσεις τους. Ό,τι συμβαίνει την στιγμή που συμβαίνει, ό,τι προβληματίζει την κοινωνία, είναι Live You και είναι στον ΣΚΑΪ», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση του καναλιού.

Ο ΣΚΑΪ με τον Άρη Πορτοσάλτε πρώτο βιολί (επιτέλους μετά από τόσο κόπο και τόσες «υπηρεσίες» διαφημίζει επισήμως ότι στη νέα εκπομπή του θα είναι «πρωταγωνιστές» οι πολίτες και οι καταγγελίες τους. Ο ΣΚΑΪ. Τα ύστερα του κόσμου.

Ο ΣΚΑΪ, που το μόνο που προωθούσε τελικά τόσα χρόνια, ήταν οι θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ως αρχηγού της Κυβέρνησης.

Ο ΣΚΑΪ και ο Πορτοσάλτε, που πότε δεν πήραν το μέρος της κοινωνίας. Που ποτέ δεν άφησαν να ακουστούν οι θέσεις της κοινωνίας. Της πραγματικής κοινωνίας, όχι των βαλτών χειροκροτητών και των υμετέρων.

Με βασικό παρουσιαστή τον άτυπο κυβερνητικό εκπρόσωπο (ή πιο σωστά Μητσοτακικό εκπρόσωπο) Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος έχει ξεστομίσει δημόσια επαίσχυντα πράγματα (και) κατά της κοινωνίας.

Έρχεται τώρα λοιπόν το κανάλι του Φαλήρου -ένα από τα πλέον συστημικά ΜΜΕ- και πλασάρει τη νέα του εκπομπή ως τι;

Ως… αντισυστημικό λάβαρο ενημέρωσης που υψώνεται και θα προκαλέσει… πανικό στο σύστημα;

Ως «σοβαρή» ενημέρωση;

Ως «γροθιά στο κατεστημένο»;

Το εξαιρετικά επικοινωνιακό βίντεο-πρόμο πάντως, καταλήγει με τους δύο παρουσιαστές να στέκονται στη μεγάλη πεζογέφυρα με ξεκάθαρο φόντο την, ιδιωτικής διαχείρισης, μαρίνα Φλοίσβου.

Όχι στο κέντρο της Αθήνας, όχι στο λιμάνι του Πειραιά, όχι σε κάποια από τις βιομηχανικές ζώνες της Αττικής, όχι σε κάποια αγορά, όχι σε σημεία δηλαδή που χτυπά η καρδιά της κοινωνίας που υποτίθεται θα πρωταγωνιστεί στην εκπομπή.

«Γιατί ό,τι προβληματίζει την κοινωνία βγαίνει εδώ», λέει κατά τα άλλα σε πρώτο πλάνο η Μαρία Αναστασοπούλου, «γιατί ο ΣΚΑΪ, ήταν, είναι και θα είναι η φωνή σου», έρχεται να συμπληρώσει με τέλεια σκηνοθεσία ο Άρης Πορτοσάλτε.

Η ατάκα δε της Μαρίας Αναστασοπούλου «και αυτή η φωνή θα ακουστεί όσο ψηλά και αν χρειαστεί», γκρέμισε όλα τα τσιμέντα σε Νέο και Παλαιό Φάληρο, Άλιμο, Καλαμάκι, Ελληνικό,  Γλυφάδα και λοιπά νότια προάστια.

Ας ετοιμαστούν λοιπόν οι πολίτες για «σοβαρή» και «αντικειμενική» ενημέρωση τη νέα τηλεοπτική σαιζόν, με την υπογραφή του ΣΚΑΪ και του Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος λέει στο ξεκίνημα του πρόμο βίντεο, «θα το βγάλω στον ΣΚΑΪ για να βρω το δίκιο μου», υποτιμώντας ξεκάθαρα τη νοημοσύνη των πολιτών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο Πορτοσαλτε είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας ο οποίος ποτέ δεν έχει κρύψει τις προτιμήσεις του πολιτικά. Όποιος τον παρακολουθεί ποιο τακτικά γνωρίζει ότι τα χώνει όταν χρειάζεται. Είναι αρκετές φορές light όταν κριτικάρει Μητσοτάκη αλλά το ίδιο κάνουν και οι αντιστοιχεί δημοσιογράφοι για τους δικούς τους ημέτερους. Η εμπάθεια του αρθρογράφου είναι έκδηλη οπότε δεν μπορώ να την πάρω στα σοβαρά.

  2. Ο Μητσοτάκης θα φύγει για Ευρώπη και οι υπουργοί του πια δεν τον υπολογίζουν. Κοιτάνε ότι αρπαξουν. Τελευταία ευκΑΙΡΙΑ

  3. Ε ρε γλέντια!!! Αυτή είναι η στρατευμένη δημοσιογραφία. Πώς λέμε είναι βαλτός; Πόρτο είναι το λιμάνι, σάλτο είναι το πήδημα. Ο συνειρμός δικός σας. Ευτυχώς που υπάρχει και το ζάπινκ.!!! Μαρία ωραίο μαλλί και ντόρος. Έχεις έχεις ντιιιιιιιρο!!!

  4. Αυτός και αυτή μια χαρά το κάνουν για την πάρτη τους και εσείς λέτε ότι θέλετε οικονομανε ότι τούς λένε τα αφεντικά, εσείς όλοι οι άλλοι που τρώτε τον σανό καί τούς ψηφίζετε γιατί διαμαρτυρεστε.

  5. Οι δυο πιο μητσοτακικοί δημοσιογράφοι, στο πιο μητσοτακικό κανάλι της δύσμοιρης Αθήνας. Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα

    Οι πιο μητσοτακοί δημοσιογράφοι στο πιο μητσοτακικό κανάλι της Ελλάδας. Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα (βλ. SKY)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This