Το τελευταίο «αντίο» με την κιτρινόμαυρη σημαία στον οπαδό της ΑΕΚ Νίκο Ξηροκώστα

Must Read

Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Ξηροκώστα είπαν συγγενείς, φίλοι και συνοπαδοί του. Ο Νίκος έφυγε με την κιτρινόμαυρη σημαία της ΑΕΚ κοντά του και τον περήφανο Δικέφαλο αετό!

Δυο μέρες αφότου χάθηκε η μεγάλη μορφή του οπαδικού κινήματος της Ένωσης, έγινε σε έντονα φορτισμένο κλίμα η κηδεία του. Πρώτα η σορός του (τυλιγμένη με την σημαία της ΑΕΚ) πέρασε από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και έπειτα η πομπή που τον συνόδευσε στην διαδρομή κατέληξε στο B’ νεκροταφείο στη Ριζούπολη, δίπλα από το σπίτι της ΑΕΚ.

Εκεί υπήρχαν στεφάνια από πλήθος επώνυμων και ανώνυμων φίλων της Ένωση και μετά την νεκρώσιμη ακολουθία το πλήθος αποχαιρέτησε τον εμβληματικό οπαδό που αφιέρωσε την ζωή του στην αγάπη του για την ΑΕΚ.

Θέλοντας να τιμήσει και με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ τοποθέτησε τη μορφή του στα μάτριξ έξω από την OPAP Arena.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This