Πανσέληνος Αυγούστου: H Λίτσα Πατέρα αποκαλύπτει ποια ζώδια επηρεάζει το «άγριο φεγγάρι»

Η Λίτσα Πατέρα, η Νο 1 αστρολόγος στη χώρα μας, αναλύει, όλα όσα θα συμβούν από τις 14 έως τις 19 Αυγούστου με αποκορύφωμα την πανσέληνο!

Must Read

Διανύουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και το διάστημα από τον Δεκαπενταύγουστο και μετά θα είναι μια αρκετά δύσκολη περίοδος, καθώς ο Κρόνος θα έρθει να δώσει τα σκληρά του «μαθήματα» σε όλους τους τομείς. Οι πλανήτες, όπως πάντα, μας προειδοποιούν και αυτό θα πρέπει να το εκτιμήσουμε, γιατί μας δίνει τον απαραίτητο χρόνο, ώστε να πάρουμε τα μέτρα μας και να μην πανικοβληθούμε.

Ετσι λοιπόν ο Αρης, θεός της δράσης, του sex αλλά και της βίας, αποφάσισε να αντιδράσει στις επιταγές του Κρόνου αλλά και του Δία. Οπως αναφέραμε και στο περιοδικό μας «Astrologia» του Αυγούστου, από τις 14 έως τις 19 θα είναι διάστημα κατά το οποίο είναι πολύ πιθανόν να λάβουν χώρα άγρια γεγονότα, ατυχήματα ή συγκρούσεις με τις Αρχές, καθώς και ανατροπές κάτω από την επίδραση της δυσαρμονικής όψης (τετράγωνο) του Κρόνου στους Ιχθύς με Δία και Αρη στους Διδύμους.

Φαίνεται πως θα υπάρξουν εμπόδια, τα οποία θα φέρουν καθυστερήσεις στα σχέδια αλλά και σε εγχειρήματα, που παρ’ όλα αυτά έχουν τις προϋποθέσεις να επιτύχουν. Θα υπάρξουν προβλήματα με τις συναλλαγές και, όπως αναφέραμε και παραπάνω, ίσως και προστριβές με κρατικούς μηχανισμούς. Το δύσκολο αυτό κλίμα θα επιβαρυνθεί και από την επίδραση της Πανσελήνου στον Υδροχόο στις 19 Αυγούστου με  και τα πνεύματα θα είναι ιδιαίτερα οξυμένα. Πολλή προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε οικονομικές υποθέσεις, καθώς θα υπάρξει άμεση αλλά και έμμεση επιρροή.

Οξυνση στην παγκόσμια σκηνή

Το παγκόσμιο γεωπολιτικό σκηνικό είναι γεμάτο εντάσεις, συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Οι πλανητικές όψεις στα μέσα Αυγούστου θα φέρουν περαιτέρω εντάσεις. Ο εθνικισμός θα κάνει ακόμα πιο έντονη την παρουσία του. Πολλές ειρηνικές διαδηλώσεις δεν αποκλείεται να κλιμακωθούν και να μετατραπούν σε βίαιες συγκρούσεις. Οι μεγάλες δυνάμεις, όπως οι ΗΠΑ και η Ρωσία, φαίνεται πως αμφιταλαντεύονται στο πώς θα διαχειριστούν τον μεταξύ τους σκληρό ανταγωνισμό, καθώς από τη μία δείχνουν έτοιμες να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και του διαλόγου, από την άλλη όμως δεν θα διστάσουν να ανοίξουν στρατιωτικά μέτωπα. Δυστυχώς, η διπλωματία αδυνατεί να δώσει λύσεις στις εντάσεις και στις προστριβές που θα παρατηρηθούν σε διεθνές επίπεδο. Η δυσαρμονία Αρη, Δία, Αφροδίτης και Κρόνου δεν επιτρέπει παντός είδους συμβιβασμούς, τόσο στα οικονομικά όσο και στον έρωτα.

Η επιπολαιότητα θα «τιμωρηθεί»

Θυμίζουμε πως ο Κρόνος είναι πλανήτης που συμβολίζει τους περιορισμούς, την πειθαρχία, τα όρια και τις δοκιμασίες. Επιβραδύνει τον ρυθμό προόδου και απαιτεί περισσότερη οργάνωση, συνέπεια και αφοσίωση. Δεν αφήνει περιθώρια για εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις, και γκρεμίζει ό,τι μοιάζει βιαστικό και επιπόλαιο.

Αυτές τις ημέρες το περιβάλλον, η ειρήνη και η δικαιοσύνη θα μπουν στο «στόχαστρο» του Κρόνου για όσους δεν επιδείξουν σεβασμό σε αυτούς τους τομείς. Θα είναι μια ισχυρή προειδοποίηση για αυταρχικά καθεστώτα και τους λεγόμενους οικονομικούς κολοσσούς, καθώς οι πεποιθήσεις ότι είναι άτρωτοι και ανίκητοι θα τους οδηγήσει σε αποφάσεις μοιραίες, που ακόμα και αν δεν δείξουν άμεσα την τοξική τους δράση, αυτή σίγουρα θα δράσει αργότερα.

Το ελπιδοφόρο κλείσιμο του μήνα

Παρά τις δυσκολίες που περιγράψαμε, ο μήνας θα κλείσει αρκετά ελπιδοφόρα. Καταρχάς υπάρχει πιθανότητα η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 4 έως τις 27 Αυγούστου να φέρει στην επιφάνεια παλιές, παραδοσιακές ιδέες, οι οποίες θα μπορούσαν να συντελέσουν σε λύση προβλημάτων. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες του μήνα ίσως βρεθούν λύσεις και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν «καρμικές» σχέσεις. Φαίνεται πως το κλείσιμο του καλοκαιριού θα είναι μέσα σε κλίμα αυθεντικά καλοκαιρινό και ερωτικό, με αποκορύφωμα την 29η Αυγούστου, που θα είναι ημέρα σφοδρού έρωτα!

Δίδυμοι, παρθένοι, τοξότες και ιχθύες έχετε τον νου σας! Τι πρέπει να προσέξετε

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) που είναι γεννημένα γύρω στη 17η μοίρα (07/06, 09/09, 09/12, 07/03) ή όσοι έχετε πλανήτες γύρω στη 17η μοίρα των μεταβλητών θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αποφύγετε να προκαλέστε την τύχη σας με τη συμπεριφορά σας, προσπαθήστε να ελέγξετε τον θυμό σας και επιλέξτε υγιείς τρόπους εκτόνωσης (αθλητισμός, γράψιμο, ζωγραφική). Οι σχέσεις μπορεί να κινδυνεύσουν, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές ή και διαπροσωπικές. Είναι πολύ σημαντικό να μην εκτονωθείτε σε λάθος ανθρώπους, επειδή τους θεωρείτε πιο αδύναμους ή εύκολο στόχο, διότι δεν γνωρίζετε ποτέ τα πραγματικά όρια αλλά και τη δύναμη του άλλου. Κινηθείτε με λογική και ψυχραιμία, και τότε όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

Κριός

Θα θέλετε να διεκπεραιώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες και να έρθετε σε επαφή με περισσότερα άτομα. Ωστόσο στη πρώτη δυσκολία μπορεί να αντιδράσετε παρορμητικά και να έρθετε σε σύγκρουση με ανθρώπους τους οποίους συναντάτε στις καθημερινές σας συναλλαγές και όχι μόνο. Σε ένα μεγάλο ποσοστό η αιτία των συγκρούσεων θα οφείλεται στη δική σας συμπεριφορά, γι’ αυτό σκεφτείτε πριν δράσετε, μη βιάζεστε και δεχτείτε τους ρυθμούς με τους οποίους εξελίσσονται τα πράγματα. Ετσι όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος

Τα έκτακτα έξοδα μπορεί να είναι περισσότερα από τα προγραμματισμένα, παράλληλα όμως θα σας δημιουργηθεί έντονη επιθυμία να αυξήσετε τα έσοδά σας, γεγονός που μπορεί να σας προκαλέσει συναισθηματική φόρτιση. Το σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τα έξοδα με τα έσοδα πιο εύκολα απ’ ό,τι φαντάζεστε, αρκεί να μην επιδιώκετε την επιβεβαίωση μέσω των υλικών κτήσεων, οι οποίες δεν εκτιμώνται πάντα, αφού υπάρχουν και οι ηθικές αξίες.

Δίδυμοι

Με τον Αρη στο ζώδιό σας και τον Κρόνο να μην τον αφήνει να εκδηλωθεί, θα νιώθετε να είστε με το ένα πόδι στο γκάζι και συγχρόνως το άλλο πόδι στο φρένο. Θα θέλετε να διεκδικήσετε με δυναμισμό τα δικαιώματά σας, καθώς το άδικο θα πνίγει. Αποφύγετε βιασύνες και παρορμητικές κινήσεις, και διεκδικήστε ό,τι επιθυμείτε με διπλωματία. Εξάλλου, με τον Αρη στο ζώδιό σας είναι σίγουρο ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα και μέσω αυτών να δικαιωθείτε.

Καρκίνος

Κάποιοι ενδέχεται να σας υπονομεύουν με αθέμιτους τρόπους, το σίγουρο όμως είναι ότι δεν πρόκειται να μείνει τίποτα κρυφό, αφού τον επόμενο μήνα θα σας αποκαλυφθεί όλο το παρασκήνιο. Ετσι θα είναι όλα ξεκάθαρα και θα μπορέσετε κι εσείς να εξηγήσετε κάποια πράγματα και να γνωρίζετε πλέον με τι έχετε να κάνετε. Προς το παρόν καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

Λέων

Το πόσο εύκολη ή δύσκολη θα είναι αυτή η περίοδος εξαρτάται από το πόσο συνεργάσιμοι θα είστε, αφού οι επιδιώξεις σας δεν θα μπορέσουν να υλοποιηθούν μόνο από εσάς. Αν λοιπόν υπάρχει υποστήριξη από άλλους, το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο. Πέρα όμως από την καλή συνεργασία, είναι βασική και η σωστή επιλογή ανθρώπων, οι οποίοι θα πρέπει να είναι ίδιου ιδεολογικού και κοινωνικού επιπέδου με εσάς. Θα είναι επίσης μια ευκαιρία να διαπιστώσετε ποιοι υποστηρίζουν τα σχέδιά σας και γιατί, κι αν οι φίλοι σας είναι πραγματικοί φίλοι.

Παρθένος

Σίγουρα θα είναι μια απαιτητική περίοδος για εσάς, αφού θα νιώθετε να σας προκαλούν οι καταστάσεις, κάνοντας αναπόφευκτη κάποιες φορές την ένταση. Με τον Αρη και τον Κρόνο να βρίσκονται σε κόντρα θέση προς το ζώδιό σας, το καλύτερο είναι να αποφύγετε εντάσεις και να επιλύσετε ό,τι απαιτείτε με διπλωματία. Επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να κάνετε δουλειά που ανήκει σε άλλους, μη σταθείτε όμως καθόλου σε αυτό, αφού θα είναι στο πλαίσιο των επαγγελματικών απαιτήσεων.

Ζυγός

Δεν υπάρχει τίποτα να σας φοβίσει από τη δυσαρμονική όψη, αν είστε συνεπείς απέναντι στον νόμο. Αν όμως προσπαθείτε να καλύψετε μια κατάσταση στην οποία δεν συμπεριφερθήκατε όπως θα έπρεπε, θα έρθετε αντιμέτωποι με τον νόμο. Παλιές, άλυτες καταστάσεις θα έρθουν στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να έχουν σχέση και με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό. Φανείτε συνεργάσιμοι και να είστε σίγουροι ότι η ειλικρίνεια και η εντιμότητα θα ανταμειφθούν με το παραπάνω.

Σκορπιός

Οι υποχρεώσεις μαζί με οικονομικά ζητήματα που αφορούν άλλους θα σας απασχολήσουν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας και να αποφύγετε τις προστριβές οικονομικού χαρακτήρα. Είναι μια περίοδος που θα προσπαθήσετε να δείτε ποια πράγματα της ζωής σας έχουν σχέση με τις επιθυμίες σας και ποια όχι, και είναι πολύ πιθανόν να δώσετε τέλος σε μερικά από αυτά προκειμένου να νιώσετε ελεύθεροι.

Τοξότης

Ο Αύγουστος θα είναι ένας αρκετά απαιτητικός μήνας για εσάς, αφού θα νιώσετε ότι οι καταστάσεις σάς πιέζουν να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα και να διατηρήσετε στη ζωή σας ό,τι είναι αληθινό και ουσιαστικό. Επειδή όμως μπορεί να αισθανθείτε ότι σας έχουν βάλει προσωπικά στο στόχαστρο, σε κάθε περίπτωση καλό είναι να αποφύγετε διαπληκτισμούς και να επιλύσετε ό,τι απαιτείται με διπλωματία και ηρεμία, και τότε όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αιγόκερως

Είναι πολύ πιθανόν οι καταστάσεις να σας αναγκάσουν να κάνετε δουλειά που ανήκει σε άλλους, χωρίς καν να ερωτηθείτε. Αποφύγετε συγκρούσεις με συνεργάτες και ανωτέρους σας, και εκφράστε τις απόψεις σας με ηρεμία και διπλωματία. Εχετε ένα πολύ σημαντικό «όπλο» που είναι οι γνώσεις σας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε εύκολα ό,τι απαιτείται. Είναι σημαντικό να μην αμελήσετε τη υγεία σας, να ξεκουράζεστε όταν νιώθετε ότι πραγματικά το χρειάζεστε και να αποφεύγετε βιασύνες.

Υδροχόος

Θα έρθετε «κατά πρόσωπο» αντιμέτωποι με κάποιες υποχρεώσεις σας που σχετίζονται με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά. Τίποτα, βέβαια, δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού εκεί που δράσατε με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα νιώσετε ανακουφισμένοι και ελεύθεροι. Αν όμως αμελήσατε κάποια υποχρέωσή σας στο ταίρι σας ή το παραμελήσατε, θα πρέπει να το κάνετε να νιώσει μεγαλύτερη ζεστασιά, αλλά και περισσότερη ασφάλεια.

Ιχθύες

Οταν το παρελθόν επηρεάζει το παρόν, μπορεί να δημιουργηθούν δύσκολες καταστάσεις και τα περισσότερα ζητήματα των διαφωνιών να σχετίζονται με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος ή ακόμη με ακίνητα και ιδιόκτητη περιουσία. Φανείτε υποχωρητικοί και κινηθείτε με τη λογική. Εξάλλου, ό,τι ήρθε στην επιφάνεια δεν ήρθε για να προκαλέσει ένταση, απεναντίας έχει σκοπό να επιλύσετε τις καταστάσεις που χωλαίνουν και να προχωρήσετε μπροστά χωρίς εκκρεμότητες.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This