Νικόλας Πατέρας: Νέα μεγάλη δωρεά στον Δήμο Οινουσσών

Μέρος της δωρεάς περιλάμβανε την παραχώρηση ενός επιβατικού οχήματος, το οποίο θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες μετακινήσεων της διοικητικής υπηρεσίας του δήμου

Must Read

Σε μια νέα δωρεά ύψους 60.000 ευρώ προς τον Δήμο Οινουσσών προχώρησε ο εφοπλιστής Νικόλας Πατέρας, επικεφαλής της εταιρείας Contships Management, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη σταθερή του δέσμευση προς το ακριτικό νησί. Η κίνηση αυτή έρχεται να ενισχύσει τις προσπάθειες του δήμου για την αναβάθμιση των τοπικών υποδομών και την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας.

Νέο όχημα για τις ανάγκες του Δήμου Οινουσσών

Μέρος της δωρεάς περιλάμβανε την παραχώρηση ενός επιβατικού οχήματος SUZUKI New Vitara GL 1,4 L, το οποίο θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες μετακινήσεων της διοικητικής υπηρεσίας του δήμου. Το νέο αυτό απόκτημα θα διευκολύνει τη διαχείριση των καθημερινών υποχρεώσεων του δήμου, βελτιώνοντας τη λειτουργικότητά του και εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευελιξία στις μετακινήσεις.

Υποστήριξη σε θρησκευτικά έργα

Επιπλέον, ο κ. Πατέρας συνέβαλε στην αποκατάσταση σημαντικών θρησκευτικών μνημείων στις Οινούσσες, προσφέροντας συνολικά 40.000 ευρώ. Από αυτά, 20.000 ευρώ θα διατεθούν για την αποκατάσταση του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα χρησιμοποιηθεί για έργα αποκατάστασης του Μοναστηριού του Ευαγγελισμού.

Ευχαριστίες από τον Δήμαρχο Οινουσσών

Ο δήμαρχος των Οινουσσών, κ. Γιώργος Δανιήλ, εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη του προς τον Νικόλα Πατέρα για τη συνεχή στήριξή του προς το νησί. «Ευχαριστούμε ευγνωμόνως τον κ. Πατέρα για τη γενναιόδωρη χειρονομία του και για την πολυετή στήριξή του στις ανάγκες του νησιού μας και του ευχόμαστε υγεία κι ευημερία, επιχειρηματικές επιτυχίες και κάθε καλό!» δήλωσε ο κ. Δανιήλ σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Πηγή: Dealnews

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This