«Απασφάλισε» ο Παύλος Κοντογιαννίδης για την φωτιά: «Εξοργιστικό να λέει ο Κικίλιας πως η ζημιά δεν είναι μεγάλη»

«Το σπίτι είναι παράκαιρο μέσα σε όλο αυτό. Είναι νεκροταφείο...», είπε

Must Read

Εξοργισμένος είναι ο Παύλος Κοντογιαννίδης με τις δηλώσεις των αρμοδίων σχετικά με τις συνέπειες απο την φοβερή φωτιά που έκαψε την βορειοανατολική Αττική την περασμενη Δευτέρα.

Ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός δεν έχασε το σπίτι του από τη φωτιά στον Βαρνάβα.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν τον παρηγορεί καθόλου καθώς χιλιάδες στρέμματα δίπλα σε αυτό έχουν καεί καθώς και σπίτια. Ένα από αυτά είναι και του Γιάννη Ζουγανέλη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Summer’s Cool», ο κ. Κοντογιαννίδης άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού Βασίλη Κικίλια ο οποίος είπε σε δηλώσεις του ότι η ζημιά δεν είναι μεγάλη τονίζοντας πως χάθηκαν τόσα δέντρα ενώ οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν θα αναπνέουν τον τοξικό αέρα με ότι συνέπειες έχει αυτό για την υγεία τους.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Παύλος Κοντογιαννίδης:

«Να πούμε ότι είμαστε χαρούμενοι επειδή σώσαμε το σπίτι; Μέσα σε 50.000 στρέμματα φαντάζει σαν κάτι που δεν κολλάει με το περιβάλλον. Γιατί 50.000 στρέμματα είναι καμένα.

Μας χωρίζει ένα ρέμα με κάτι πλατάνια 200 ετών που καήκαν όλα, είναι το σπίτι του φίλου μου του Γιάννη του Ζουγανέλη. Έχουν μείνει δύο τοίχοι, είναι απίστευτο!

Μου τηλεφώνησε και μου λέει «τι έγινε;». Του έστειλα εγώ φωτογραφία για να δει το σπίτι του. Δεν μπορώ να συγκρατηθώ. Βρίσκομαι σε μία κατάσταση ελέγχου της επιθετικότητας.

Με παίρνουν πολλοί συγγενείς σήμερα και μου λένε ευτυχώς σώθηκε το σπίτι. Δεν είμαι στην κατηγορία αυτών των ανθρώπων. Να σωθώ εγώ… Τι να κάνω, να πάω στο μπαλκόνι και να δω του Γιάννη που είναι καμένο… Το σπίτι είναι παράκαιρο μέσα σε όλο αυτό. Είναι νεκροταφείο… Μην το βλέπουμε σαν απλή είδηση.

Είναι ντροπή! Επικαλούμαι να έρθει ένας, εξαιρούνται οι πυροσβέστες που δουλεύουν νύχτα μέρα με μισθό πείνας. Τα αεροπλάνα, που είναι ήρωες. Το θέμα είναι να έρθει κάποιος από το επιτελικό κράτος, είτε ο κύριος Κικίλιας.

Με εξόργισε σήμερα όταν βγήκε και είπε ότι η ζημιά δεν είναι πολύ μεγάλη, χάσαμε μία ψυχή. Κύριε Κικίλια, χαθήκανε ψυχές εκατομμυρίων πεύκων, πλατανιών! Εγώ είχα τρία στρέμματα πλατάνια. Τα είδα καμένα.

Ο υπουργός προστασίας του περιβάλλοντος τι σχέση έχει με το περιβάλλον; Έχει πιάσει ποτέ τσάπα στη ζωή του να πάει να φυτέψει μια ντομάτα; Ξέρει πόσα είδη πεύκων έχει η Αττική; 300.000 στρέμματα κάηκαν, αυτά είναι ψυχές δεν είναι ψηφοφόροι.

Τα πεύκα δεν είναι ούτε ΚΚΕ, ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΝΔ, είναι ένα πεύκο που βγαίνει μόνο του για να προστατέψει το οξυγόνο που αναπνέουμε εμείς. Έμμεσα θα χαθούν άνθρωποι. Όλη η βορειοανατολική Αττική θα πάμε από καρκίνο! 300.000 είναι κάρβουνο όπως αυτά που πατάνε πάνω οι άνθρωποι, δεν έχει πράσινο φύλλο… Είναι δυνατόν να βγαίνει ο αρχηγός και να λέει ότι από πέρσι είμαστε καλύτεροι; Του χρόνου αν καούν 80.000 θα είμαστε καλύτεροι; Μιλάμε σοβαρά;».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:




Δείτε επίσης:

«Σκίστε τα πτυχία» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το τραγελαφικό παραλήρημα της Βούλτεψη

Στο «κόκκινο» αρκετές περιφέρειες αύριο για εκδήλωση πυρκαγιών – Ο χάρτης πρόβλεψης

Δήμαρχος Πεντέλης: «Καθυστέρησαν πολύ τα εναέρια, όταν περιμένεις “σκληρό” καλοκαίρι οι διαδικασίες πρέπει να είναι σύντομες»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This