Μια παγκόσμια συμμορία

Must Read

Γράφει η Μαρία Δεναξά

Κι έτσι με την πιθηκοευλογιά θα ξεχαστούν οι πυρκαγιές στην Ελλάδα, τα δισεκατομμύρια της Ούρσουλας στο Ζελενσκι, το πραξικοπηματακι του Μακρον στη Γαλλία , θα επηρεαστεί η εκλογική αναμέτρηση στις ΗΠΑ και θα αποτελειώσουν την παγκόσμια οικονομία! Ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος που έχουν σχεδιάσει και ήδη θεμελιώνουν θα κάνει το Χιτλερ να μοιάζει γατάκι μπροστά τους!

Ας συνεχίσουμε τον ύπνο του δικαίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΕΔΩ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΝΕΙ Η ΞΕΝΟΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΑ ΑΑΔΕ Η ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΡΩΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΖΑΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΦΙΑ ΞΥΠΝΗΜΑ ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!

  2. Κανένας δεν ξυπναει ουτε με τη Μαρια ουτε που να βαραν τα ξυπνητηρια.ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ο ΨΕΥΤΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΣΕΛΑΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΙΟΛΑ ΟΚ!

  3. Εξαιρετική Μαρία Δεναξά όπως πάντα. Καλό κουράγιο στο δύσκολο έργο της αφύπνισης των πολλών.Εύχομαι να συνειδητοποιήσουν έγκαιρα το τι μας ετοιμάζουν. Αλλά δυστυχώς πέρα βρέχει για τους περισσότερους.

    ειτοποιησουμε

  4. Ολοσωστο το σχολιο!!!
    Κοιμουνται οι λαοι ορθιοι δυστυχως.
    Απολυτα δυστοπικο το μελλον για εμας και τις επομενες γενεες!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This