Πλήρης αντιστροφή του συμβολισμού του Ολυμπισμού και των αξιών του η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Φως ή σκοταδισμός; Σατανισμός ή προχωρημένη τέχνη; Ύμνος στην καταστροφή ή στην Ελπίδα;

Must Read

Την ώρα που η Αθήνα καταστρέφονταν ακόμη περισσότερο από τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές, στο Παρίσι, η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων που βρισκόταν σε εξέλιξη, ανέδειξε και πάλι το διχασμό εξαιτίας του διφορούμενου μηνύματος που εξέπεμψε.

Φως ή σκοταδισμός; Σατανισμός ή προχωρημένη τέχνη; Ύμνος στην καταστροφή ή στην Ελπίδα;

Εκτός από το ειδικό αφιέρωμα στη χώρα μας, που δεν θα το έλεγες και εξαιρετικό από τη στιγμή που η παράδοση και παραλαβή της σημαίας μας, έγινε από δυο απροσδιόριστες άφυλες φιγούρες, με πολλούς στα κοινωνικά δίκτυα να παρομοιάζουν το χρυσό ουρανοκατέβατο ταξιδιώτη «έκπτωτο άγγελο», «χρυσαφί ακρίδα» ή «κατσαρίδα» και τον απρόσωπο παρκουρίστα με το θάνατο ή με πολεμιστή Νίντζα, η κεντρική ιδέα της παράστασης ήταν ακατανόητη και απροσδιόριστη.

Πολλές οι σκέψεις, οι παραπομπές και οι συγκρίσεις. Το σίγουρο είναι πως η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως άλλωστε και η τελετή έναρξης, ήταν μια πλήρης αντιστροφή του συμβολισμού του Ολυμπισμού και των αξιών του.

Η έντονη αναφορά σε έναν κατεστραμμένο, ομιχλώδη και απόκοσμο κόσμο, ο οποίος κατοικείται από σκιές κι όχι από ανθρώπους, δεν μαρτυρούσε τίποτα το αισιόδοξο για το μέλλον, που να ενσαρκώνει τη δύναμη της ζωής και την ομορφιά της, τη χαρά, την ομόνοια αλλά και την ευγενή άμιλλα και τον ειρηνικό ρόλο ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος, όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Αφού λοιπόν οι διοργανωτές γελοιοποίησαν τις χριστιανικές αξίες στην έναρξη, στην τελετή λήξης επιβεβαίωσαν πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Καμία καλλιτεχνική διάθεση, απλώς καθαρή διαστροφή στην αρχή και αποκρυφισμός στη λήξη.

Με συμβολικούς όρους, ήταν μια γιορτή της κουλτούρας της καταστροφής, όπως αυτή προωθείται σήμερα από την ολιγαρχία, που αργά αλλά σταθερά απογυμνώνει, φτωχοποιεί και απελπίζει τις κοινωνίες μας.

Τέλος, όσο κι αν ο καλλιτεχνικός διευθυντής των Αγώνων, Tόμα Ζολί και η γαλλική κυβέρνηση δηλώνουν πως «υπερέβην ευατόν», για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο διασυρμός του Μυστικού Δείπνου, η προαγωγή του τρανσουμανισμού και της woke φιλοσοφίας, οι ημίγυμνοι γαλάζιοι παγανιστικοί «θεοί» και τώρα ο ουρανοκατέβατος ταξιδιώτης ή η «χρυσαφί κατσαρίδα» σε μια καμένη γη, έγιναν το κερασάκι σε μια τούρτα που ήταν σάπια από την αρχή…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ποιες είναι οι χριστιανικες αξιες; ” οποιος δεν είναι μαζί μου,είναι εναντίον μου” θεος..Σφαξτε σκοτώστε ξεκοιλιαστε όσους δεν με αποδέχονται για βασιλέα τους” θεός..Οι χριστιανοί κατάργησαν τους ολυμπιακούς αγώνες, και γκρεμισαν εκατοντάδες ναους,ιερα, μαντεια, φιλοσοφικές σχολές, χιλιάδες αγαλματα, κι έκαψαν εκατομμύρια κείμενα των Αρχαίων Ελλήνων. ” Οποιος βαπτίζεται χριστιανός παύει να είναι Ελλην “,Β οικουμενική σύνοδος 381μχ

    • Δυστυχώς δεν γνωρίζεις τίποτα, ούτε από το Χριστιανισμό αλλά ούτε και από ιστορία. Οι ναοί των αρχαίων καταστράφηκαν από την αχρηστία (είχαν επικρατήσει άλλες θρησκείες με κύρια αυτή του χριστιανισμού). Το οποίος βαπτίζεται χριστιανός παύει να είναι Ελλην δεν αναφέρεται στην καταγωγή αλλά στην ειδωλολατρική θρησκεία.
      Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

    • Έχετε κουρασει οι άσχετοι ιστορικά δήθεν εθνικοί, κατά κύριο λόγο ψηφοφόροι της ακροαριστερας.
      Είσαι ελεύθερος να θες να σφάζεις κριάρια και να κάνεις θυσίες. Πιο παλιά και ανθρωποθυσίες όπως την Ιφιγένεια.
      Ή το ιερατείο που ήθελε να παραδώσουμε στους Πέρσες.
      Οι χριστιανοί που αναφέρεις Έλληνες ήταν όχι εξωγήινοι. Και οι εθνικοί Σλαυοι και άλλοι λαοί που είχαν παραμείνει σε πρωτόγονες θρησκείες.
      Οι ολυμπιακοί αγώνες όταν καταργήθηκαν ήταν σφαγή ανθρώπων και όχι αγώνες.
      Κουρασατε. Πρώτα υπέρ Πίστεως και μέτα υπέρ πατρίδος δημιουργήθηκε το ελληνικό κράτος.

  2. Έχει εδώ μέσα αρκετούς από το 41%απ ότι βλέπω στα σχόλια. Όταν θα βγεί αληθινό το γραπτό της συντάκτριας θα ήθελα να σας δω στα μούτρα κάποιους που ξεχειλίζετε από χολή και κακία. Έχει φυσικά και κάποιους υποψιασμένους για τους άλλους ψεκασμενους που έχουν το γνώθι της συνέχειας που μας ετοιμάζουν. Μέχρι στιγμής πάντως το σκορ είναι υπέρ των ψεκ, έτσι δεν είναι?:τον είδαμε τον γιο της πρώτης πανδημίας, έρχεται η καινούρια τώρα, πιάστε καρέκλα για τα νέα τσιμπήματα. Πρόβατα.

    • …χε χε..
      Θα πάρουμε κι επίδομα.
      Μπορεί να βάλουν και κανένα έκτακτο..Οποιος πάει πέντε γνωστούς του για μπόλι,να παίρνει και απαλλαγή φόρων για την νέα χρονιά..

  3. Κοροϊδεύουμε τίς Γαλλικές κιτσαρίες τής ενάρξεως καί τής λήξεως, τίς δικές μας όμως κιτσαρίες μέ τούς γύφτους καί τά καρπούζια…τά ξεχάσαμε ;

  4. Εμένα πιο πολύ μου έμοιασε με χρυσομυγα με κεραίες glitter
    Συμφωνώ με αρθρογράφο και προσυπογράφω
    Επίσης συντάσσομαι με όσους επεσήμαναν ότι κατά τη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων στην αρχαιότητα επιβαλλόταν εκεχειρία
    Αισχος

    • Ο μεσος Ελληνικός δωδεκαθειστης δεν έχει καταλάβει πως το Olympic Games είναι μια ανώνυμη εταιρεία που διοργανώνει αγώνες για μόνιμα. Ντοπαρισμένοι, Lgbt κλπ συμπληρώνουν το παζλ. Μακάρι να βρεθεί ένας Μέγας Θεοδόσιος να τους καταργήσει ή να τους αλλάξει 100% μορφή.

  5. Στο Λονδίνο το 2012 στην Τελετή Έναρξης είδαμε νοσοκόμες, κρεβάτια νοσοκομείου, ασθενείς και μια μεγάλη φρικτή φιγούρα στη μέση. Μας φάνηκε ανεξήγητη τότε αυτή η επιλογή του σκηνοθέτη. Μερικά χρόνια αργότερα όμως (2020) ήρθε η “πανδημία” Covid και ο κόσμος έμοιαζε με το σκηνικό που είδαμε στην τελετή εκείνη του 2012. Ήταν όλα αυτά μια σύμπτωση; Ή κάποιοι μας προϊδεάζουν για το μέλλον; Τι να περιμένουμε άραγε σε μερικά χρόνια μετά από αυτή την τελετή έναρξης στο Παρίσι;

  6. οι Έλληνες μετά τα λοκνταουν συμπεριφέρονται ως υπνωτισμένοι. Και ο Δουρης αν εμφανιζόταν στην τελετή έναρξης και τους έλεγε ο ανταποκριτής πως είναι ο προστάτης του παιδικού αθλητισμού, θα το πίστευαν. Αφού λιώνουν μέρα νύχτα όλοι στο υπνωτιστηρι φέισμπουκ, δεν έχει μείνει ζωντανό κύτταρο εγκεφάλου. Ο πιο ξευτελισμένος λαός της Ευρώπης συγκινήθηκε για την σημαια της σε ενα θέαμα που του αξίζει και του αρμόζει. Άντε βρε, και ανθρωποθυσία σε χρώματα ελληνικά εύχομαι να δείτε, να καμαρώνετε για το χαλι σας.

    • Γιατί δεν λέμε ανοιχτά; Ότι είδαμε είναι όσες γελοιότητες πιστεύουν οι μασόνοι ανώτερου βαθμού. Ντρεπόμαστε να το πούμε μην παρεξηγηθεί κανένας βουλευτής;

  7. Είστε η επιτομή της ανοησίας. Πεντακόσιες φορές να σας το επισημάνει κάποιος εσείς πάλι τα ίδια. Ο μυστικός δείπνος και ο μυστικός δείπνος… Αρθρογραφειτε κιόλας για να ταιζετε φουμαρα τον καθυστερημένο ελληνικό λαό.

      • Δεν υπάρχει καμία άλλη εκδοχή ή ερμηνεία, μέχρι και συγγνώμη ζήτησε η διοργάνωση. Οι άλλες ερμηνείες και εκδοχές είναι από όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, αναρωτηθείτε γιατί.

    • Δηλαδή τι θέλεις να μας πεις; Πως εισαι ο μόνος έξυπνος μεταξύ των Ελλήνων; Μαλλον εσυ εισαι η επιτομή της ανοησίας αφού αυτα που γράφεις δεν βγάζουν νόημα και ειναι μια προσβολή προς τη Δεναξά άνευ επιχειρημάτων!

    • Τι ήταν τότε; Παγανιστική τελετή; Γιατί δεν λες τι ήταν αυτή η φάρσα; Γιατί απλά δεν έχεις τι να πεις. Μιλάμε αντικειμενικά.

  8. Τότε εμείς οι Έλληνες έχουμε ένα δύσκολο έργο ,ίσως το ποίο δύσκολο, να κρατήσουμε το “φως” του ανθρώπου ζωντανό να συνεχίζουμε να δείχνουμε πως είναι η οικογένεια χωρίς πολλά πολλά,να αναδεικνύουμε την ανθρωπιά που κυλάει στης φλέβες μας, και να κάνουμε λίγο χου σε ότι ξενόφερτη μαλακια μας πασάρουν

  9. Ο αχυράνθρωπος ,μας προειδοποιεί και ο Bowie στον τελευταίο του δίσκο , δεν είναι κάτι το υπερφυσικό απλά το μυαλό μας λειτουργεί υπερφυσικά και όλα αυτά τα σύμβολα έχουν να κάνουν με αξίες που μας επηρεάζουν .Βlackstar David Bowie τσεκαρετε

  10. Προφητικό το δυστοπικο τοπίο των Γάλλων, αυτό ντε με την κατσαρίδα και την ελληνική σημαία που πήγαινε κι ερχόταν.Το δυστοπικο τοπίο της καιομενης Αττικής, ήρθε να επιβεβαιώσει τους Γάλλους.

    • Θα ήθελα να ξέρω αν οι Ολυμπιακοί γινόντουσαν στην Σαουδική Αραβία η σε κάποια άλλη μουσουλμανική χώρα με την ίδια τελετή έναρξης και την ίδια τελετή λήξης τι θα γινότανε(με ιερά σύμβολα του Ισλαμ-εννοειτε-)Ονειδος και ντροπή έχασαν την σημασία τους μπροστά στη τελετή έναρξης και λήξης…😢😡

    • Θα ήθελα να ξέρω αν οι Ολυμπιακοί γινόντουσαν στην Σαουδική Αραβία η σε κάποια άλλη μουσουλμανική χώρα με την ίδια τελετή έναρξης και την ίδια τελετή λήξης τι θα γινότανε(με ιερά σύμβολα άλλης θρησκείας) Ονειδος και ντροπή έχασαν την σημασία τους μπροστά στη τελετή έναρξης και λήξης…😢😡

  11. Συμφωνώ και επαυξάνω με το άρθρο!! Εύγε κα Δεναξά!!.
    Όσο για τους υποστηρικτές της παρωδίας ,δεν βρέχει αγαπητοί σας φτύνουν…
    Στάικος Π.

  12. Οι ολυμπιακοί αγώνες ξεκίνησαν με συγκεκριμένο ήθος,λόγο και πνεύμα.Εξ ου και η παύση εμπόλεμων συγκρούσεων.Ειναι όμως πλέον φανερό ότι δεν ισχύει σήμερα τίποτε από όλα αυτά.Οι Ισραηλινοί σφάζουν ανεξέλεγκτα αμάχους,στην Ουκρανία κόλαση και οι οπαδοί του μηδενισμού,της εξαφάνισης της έννοιας έθνος κράτος και της επιβολής κάθε είδους διεστραμμένης κουλτούρας με δήθεν ανθρωποκεντρικά κίνητρα παρουσίασαν ένα έκτρωμα που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.Εγω προτείνω να μην ξαναδώσουμε φλόγα σε κανέναν πλέον που δεν τηρεί τα βασικά τουλάχιστον.Ας την ανάβουν μόνοι τους με αναπτήρα και τέλος.

  13. Πραγματικά με τι ασχολείται ο κόσμος ειλικρινά. Αντί να κάτσει να απολαύσει την τελετή βγάζει ηλικία συμπεράσματα. Μυαλό μηδέν. Μπράβο.

    • Τι απήλαυσες από αυτό το α-νόητο σκοτάδι; Τις μούμιες; την ανθρώπινη κατσαρίδα; το ομιχλώδες και μαύρο σκηνικό; Ή την προσφορά της Ελλάδας εν είδη σημαίας από τον απρόσωπο σαμουράι στην κατσαρίδα; Σου άρεσαν όλα αυτά αγάπη μου; Μήπως εγώ είδα άλλη τελετή;

  14. Καλημέρα!
    Γιατί κρίνουμε κάθε φορά το αποτέλεσμα, στη προκειμένη περίπτωση τους ΟΚΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ που διεξήχθηκαν στη Γαλλία και μπορέσαμε να προβλέψουμε ή να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτά που δεν άρεσαν στο μεγαλύτερο ποσοτό των ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΤΩΝ;

    Με εκτίμηση
    Χρήστος Μωλές

    • ,,Σωστά….Ακριβώς …Καθόλου…δεν εκφράζουν τέτοιες, επιδείξεις το πνεύμα του Ολυμπισμού….Λυπάμαι…

  15. Μπράβο στην κ. Δεναξά! Τα έγραψε όλα όσα προετοίμασαν οι πρόδρομοι της νέας εποχής και τάξης πραγμάτων για όσα πρόκειται να συμβούν πολύ γρήγορα. Η παγκόσμια κυβέρνηση των Σιωνιστών πρπει να είναι έτοιμη για να παραδώσει την εξουσία στον μεσσία του Εωσφόρου- σατανά! Χορτάσαμε απο τα σύμβολα του σατανισμού και μόλυναν τη σημαία μας, γιατί εμείς με τη γλώσσα μας θεμελιώσαμε τον Χριστιανισμό στα πέρατα του κόσμου.

  16. Βλέπε τελετή έναρξης Ολυμπιακών αγώνων Λονδίνου. Όπου μας φανερώνουν όλη την ιστορία με τον covid, τα νοσοκομεία. Τις μακάβριες φιγούρες με τις ενέσεις…..

    • Ναι τότε δεν μίλησε κανείς..
      . Ήταν νομίζω το 2012 αν θυμάμαι καλά..
      Αν είναι να έρθει το κακό δεν σταματάει.
      Και μετά που ήρθε ο COVID δεν άκουσα κάποιον να αναφερθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες που ήταν το θέμα τους.

  17. Υπερβολική?? ναι σίγουρα το αισχος είναι λίγο, υπάρχουν και άλλες πιο βαριές λέξεις να το περιγράψεις αλλά δεν αξίζει να προσπαθείς να πείσεις ανθρώπους ανεγκεφαλους για το ότι οι ολυμπιακοί αγώνες δεν είναι άρτος και θέαμα αλλά κάτι διαφορετικό και μοναδικό και τώρα έχει γίνει ιεροσυλία στα χέρια των διαβολων

  18. Οι Γάλλοι που διοργάνωσαν τους Ολυμπιακούς τού 2024 δεν έχουν καμία ιδεολογική σχέση με τον Πιέρ Λε Κουμπερτέν. Η ιδεολογία του Κουμπερτέν φαίνεται στον Ύμνο των Ολυμπιακών Αγώνων. Ενώ οι τωρινοί διοργανωτές οι υπερόπτες θολόκουλτουριαρηδες αποικιοκράτες που ξεφτυλιζουν την σημαία μιας μικρής χώρας με τόσο λαμπρή ιστορία γιατί είναι κομπλεξικοί και σκατόψυχοι.

  19. Έλεος, μεγάλη παραπληροφόρηση και ο καθένας βλέπει ότι θέλει και τα ερμηνεύει και κατά το δοκούν. Επίσης η υποκρισία περισσεύει όταν στη Γη μαίνονται πόλεμοι και γενοκτονίες. Ας σοβαρευτούμε. Δε βλέπουμε τους πραγματικούς εχθρούς.

  20. Είναι υποκρισία να μιλάμε για τις αξίες του Ολυμπισμου όταν δεν γίνεται πια εκεχειρία κατά τη διάρκεια τους. Είναι υποκρισία να μην βλέπουμε ότι η γη καταστρεφεται, η ζωή καταστρεφεται καθε μέρα από την απληστία και τη μισαλλοδοξία. Η τελετή λήξης ξαναθυμισε, σε όλους μας, τις ρίζες και τον συμβολισμό του Ολυμπιακού ιδεωδους όπου ανώνυμοι άνθρωποι ξαναστηνουν με κόπο τους 5 κύκλους του.

  21. Να συμπληρώσω ακόμα:
    Όποιος υποστηρίζει ότι όλα στην οργάνωση των δύο τελετών ήταν όμορφα, τότε να μας γράψει πως έχει εξηγήσει στα παιδιά του ή στα εγγόνια του αυτά τα πράγματα που έδειξαν οι Γάλλοι. Και ποια η σχέση με το πνεύμα των Ολυμπιακών αγώνων. Και ποια η σχέση με την Ειρήνη κατά την διάρκεια των αγώνων. Και ποια η σχέση με τον πολιτισμό και την ιστορία των Γάλλων.
    Δεν ξέρω, αλλά εάν τα θεωρείτε αυτά σωστά, τότε ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΑΥΤΌ.

  22. Η τελετή λήξης ήταν μια χαρά. Σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη αλλά το άρθρο σας είναι υπερβολικό. Μελετήστε καλύτερα τους συμβολισμούς για να αποφύγετε παρερμηνείες.

    • Την υπερβολή που την είδες; Μια σκοτεινή και απαισιόδοξη παράσταση ήταν η τελετή λήξης γεμάτη αποκρυφιστικούς συμβολισμούς.

    • Αγαπητέ, ακόμα και έτσι να είναι όπως το λες. Σκοπός είναι και ένα παιδάκι να μπορεί να καταλαβαίνει τους συμβολισμός χωρίς να είναι ψαγμενος.
      Όμως απ’ την αρχή θα έπρεπε να προσέξουν οι διοργανωτές, μήπως αν κάνουμε το τάδε θα θίξουν την τάδε ομάδα; Και ως Χριστιανοί, δεν θα έπρεπε κάν να δείχνουν πράγματα που ΙΣΩΣ θα μπορούσε να πειράξει έστω κι έναν Χριστιανό. Και , εφόσον η παραμικρή λεπτομέρεια έχει περάσει από χίλιες σκέψεις και συζητήσεις, τότε τίποτα από αυτά τα αισχη που έδειξαν δεν είναι τυχαίο. Πολύ σωστά τα λέει ο αρθρογράφος. .
      Εγώ , ως Χριστιανός, ή ακόμα ως Ευρωπαίος θα ντρεπόμουν να παρουσιάσω σε έναν Μουσουλμάνο φίλο μου αυτά τα πράγματα ως κουλτούρα και ιστορία των Ευρωπαίων, των Γάλλων, των Ελλήνων.
      Είναι ντροπή οι αξίες, τα ήθη, η φιλοσοφία πίσω από την Ολυμπιακή φλόγα να ξεφτιλιζεται έτσι και τόσο.

    • Τι να μελετήσεις δηλαδή?την ασχήμια? εκτός αν η Χρυσή κατσαρίδα η ότι ήταν αυτό το μόρφωμα επειδή γυαλίζει σας φάνηκε όμορφο!!!η μήπως το ότι δεν υπήρχαν κανονικοί στην μορφή άνθρωποι λέγεται κάλος στην σύγχρονη ανθρωπότητα? ένα ξεραμα όλη η ιστορία, φτηνό και υποτελές συνονθύλευμα, είναι εξέλιξη αυτό για την ανθρωπότητα η κατάντια

    • To μόνο θετικό ήταν η μνεία στην Ελλάδα, αλλά έγινε με εντελώς παράδοξο τρόπο με αποτέλεσμα το μήνυμα να χαθεί μέσα στο σκοτάδι των αρνητικών συμβολισμών και της καταστροφολογίας, πάνω στην οποία σχεδιάστηκε η τελετή λήξης.

    • Υπερβολική?? ναι σίγουρα το αισχος είναι λίγο, υπάρχουν και άλλες πιο βαριές λέξεις να το περιγράψεις αλλά δεν αξίζει να προσπαθείς να πείσεις ανθρώπους ανεγκεφαλους για το ότι οι ολυμπιακοί αγώνες δεν είναι άρτος και θέαμα αλλά κάτι διαφορετικό και μοναδικό και τώρα έχει γίνει ιεροσυλία στα χέρια των διαβολων

    • Καθόλου υπερβολικό. Πολύ ήπιο ηταν το άρθρο Ο αποκρυφισμός επειδή χρησιμοποιείται από την ελίτ εδώ και χιλιάδες χρόνια για να φανερώνει τα μακάβρια σχέδια στο υλικό πεδίο υπάρχει. Άσχετα εάν ο μέσος άνθρωπος δεν το γνωρίζει και δεν το ψάχνει. Όσοι έχουν ανοιχτά μάτια βλέπουν τους συμβολισμούς.

  23. Σωστή η αρθρογράφος και μπράβο της. Εμείς την χειροκροτούμε “καθισμένοι σε καρέλες, ντιβάνια και καναπέδες” περιμένοντας απλά να βγάλει κάποιος άλλος το φίδι από την τρύπα και λέγοντας ευχολόγια..Ελάτε..ας σοβαρευτούμε λίγο..

    • Στο βάθος το ζηλεύουμε αυτό που ρεζιλευουμε…
      Η αναφορά στην Ελλάδα ήτανε ο τι καλύτερο έχουμε δει από οποιαδήποτε χώρα, μας τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο.

    • Αν ισχυε αυτο “καλα”θα ηταν.Και οι πετρες ξερουν στην Γαλλια οτι την Μπριζιτ την εχει για “ξεκαρφωμα”

  24. Εξαιρετική ή ανάλυση τής κυρίας Δεναξά, μπράβο στό φώς πού ρίχνει μέσα στό σκοτάδι, πού θέλει νά μάς καταπιεί, όμως δέν θά τά καταφέρει, γιατί υπάρχουν άνθρωποι σκεπτόμενοι, πού αφουγκράζονται τήν δυστοπία καί τήν λοιδορούν.

  25. Ιδέες και σύμβολα που εδώ και εκατοντάδες χρόνια, αποτελούν μυστικό σύστημα πίστης για εκείνους που τα τελευταία χρόνια έχουν καταλάβει θεσμούς και εξουσία. Τα επιδεικνύουν ως κλείσιμο ματιού για την υποτιθέμενη νίκη τους στους απανταχού πιστούς τους. Με αντίστοιχα ανόητο ανόητο τρόπο θα πέσουν, όση εξουσία και αν έχουν σήμερα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This