Υποσχέσεις Μητσοτάκη στους… λίγους πυρόπληκτους από τα Χανιά

«Ο Δεκαπενταύγουστος θα πρέπει να είναι μια στιγμή περισυλλογής και αυτογνωσίας(!)»

Must Read

Στα Χανιά βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου. Ο πρωθυπουργός προσήλθε το πρωί της Πέμπτης στον ιερό ναό της Θεοτόκου, στις Στέρνες, για να παρακολουθήσει την θεία λειτουργία για την Κοίμηση της Θεοτόκου. Δεν παρέλειψε, βεβαίως, να μοιράσει υποσχέσεις στους… λίγους πυρὀπληκτους της βορειοανατολικής Αττικής.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι η μεγάλη σημερινή εορτή είναι ευκαιρία περισυλλογής και… αυτοκριτικής.

Σύμφωνα με το τοπικό Flashnews, στην εκκλησία πήγε μαζί με τον γιο του, Κωνσταντίνο, και την κόρη του, Δάφνη.

Oι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την θεία λειτουργία

«Γιορτάζουμε σήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, πιστοί στις παραδόσεις μας. Είναι μια σημαντική γιορτή της Ορθοδοξίας, που δίνει σε όλους μας δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες. Ταυτόχρονα είναι και η μέρα που γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, οι οποίες φροντίζουμε διαρκώς να ενισχύονται πράγμα απαραίτητο στους ταραγμένους καιρούς στους οποίους ζούμε.

Με την ευκαιρία αυτής της μεγάλης γιορτής θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλα τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού αλλά και όλους τους εθελοντές μας που έδωσαν τις τελευταίες μέρες πολύ δύσκολες μάχες με τις φλόγες στην Αττική και να διαβεβαιώσω τους, ευτυχώς λίγους, συμπολίτες μας που επλήγησαν από την πυρκαγιά ότι η πολιτεία θα φροντίσει να κινηθεί τάχιστα ώστε να τους αποζημιώσει.

Ο Δεκαπενταύγουστος, όπως κάθε μεγάλη γιορτή, θα πρέπει να είναι μια στιγμή περισυλλογής και αυτογνωσίας, αναγνώρισης ότι ο τόπος προχωρά μπροστά μόνο μέσα από την ενότητα και αντιπαλεύοντας την πόλωση και την τοξικότητα η οποία δεν έκανε καλό στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω οι στιγμές αυτές περισυλλογής να μας κάνουν όλους να σκεφτούμε πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και πώς ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες στο μέλλον. Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες απανταχού της γης.»




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Παιδιά να του πει κάποιος ότι οι ΕΔ εορτάζουν στις 21 Νοεμβρίου. Παλιά εόρταζαν 15 Αυγούστου. Όμως επειδή χαλαγε τις διακοπές των πολιτικών μεταφέρθηκε η εορτή τον Νοέμβριο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This