Εμπίντ: Χρυσός με τις ΗΠΑ, αποδοκιμάστηκε από τους Γάλλους, τιμήθηκε… από το Καμερούν!

Ανάμεσα σε τρες εθνικές

Must Read

Δεν κρατούν μούτρα στον Τζοέλ Εμπίντ (σε αντίθεση με τους Γάλλους), που επέλεξε να αγωνιστεί με τις ΗΠΑ και όχι με την δική τους εθνική, οι υπεύθυνοι του Καμερούν. Ο ΝΒΑερ και σέντερ των Σίξερς βρέθηκε στη χώρα που γεννήθηκε και παρέμεινε ως τα 16 του και ο πρόεδρος της χώρας, Πολ Μπίγια, τον τίμησε με το μετάλλιο ανδρείας για την προσφορά του στο μπάσκετ και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Εμπίντ είχε την επιλογή να παίξει στην εθνική Καμερούν, ΗΠΑ ή Γαλλίας και επειδή απέρριψε την τελευταία, δέχτηκε μπαράζ αποδοκιμασιών από τους «μπλε» σε όλα τα ματς της Team USA, σε Λιλ και Παρίσι.

Οι Καμερουνέζοι, αντίθετα, παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα φιλικοί απέναντι στον 30χρονο άσο. Ίσως γιατί ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε να εκπροσωπήσει το Καμερούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028. Αν και είναι δύσκολο αφενός μεν για το Καμερούν να προκριθεί και αφετέρου να εγκριθεί από την FIBA η αλλαγή εθνικής ομάδας για τον Αφρικανό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This