Έξι χρόνια μετά τη δολοφονία του Νικόλα Μουστάκα από τρεις παράτυπους μετανάστες στου Φιλοπάππου, ο ένας κυκλοφορεί ελεύθερος

«Η αδελφή μου συνεχίζει να ξαναζεί το μαρτύριο στις εφέσεις και τις αναβολές των άλλων δυο» - Συγκλονίζει ο θείος του αδικοχαμένου 25χρονου

Must Read

Ο θείος του Νικόλα Μουστάκα, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια από τρεις παράτυπους μετανάστες στο Λόφο του Φιλοπάππου στις 15 Αυγούστου 2018, με ανάρτησή του ανήμερα της έκτης «μαύρης» επετείου του θανάτου του 25χρονου παλικαριού, συγκλονίζει και ξεσπά κατά της Πολιτείας.

Ο Νικόλας τον Αύγουστο του 2018 επισκεπτόταν για λίγες ημέρες την οικογένειά του στην Αθήνα (εργαζόταν στο εξωτερικό) και το μοιραίο βράδυ είχε βγει βόλτα με τη σύντροφό του στον λόφο του Φιλοπάππου. Εκεί, όμως, συνάντησε τους τρεις αλλοδαπούς και σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο 25χρονος να σπρωχθεί βίαια και να βρεθεί στο κενό, χάνοντας τη ζωή του.

Θυμίζουμε ότι οι δολοφόνοι του Νικόλα είναι δύο Πακιστανοί και ένας Ιρανός. Το 2019 ο ένας εκ των Πακιστανών και ο Ιρανός, καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη, ενώ το 2020, στον άλλο Πακιστανό επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ

Όπως, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Γαλάνης, θείος του δολοφονημένου νεαρού, «ο ένας από τους τρεις, κατά δήλωση του ανήλικος, είναι ήδη έξω και κυκλοφορεί ελεύθερος»!

Πρόσθεσε ότι «ακόμα δεν έχουμε μάθει τα πραγματικά τους ονόματα ή τη χώρα προέλευσης», ενώ  τόνισε για το δράμα της οικογένειας: «Από εκείνη την ημέρα (σ.σ. της δολοφονίας) η οικογένεια μου ζει σε ένα καθεστώς πόνου, θλίψης και οργήςΗ αδελφή μου συνεχίζει να ξαναζεί το μαρτύριο στις εφέσεις και τις αναβολές των άλλων δυο».

Καταλήγοντας, ο θείος του Νικόλα Μουστάκα ξεσπά κατά της Πολιτείας στην ανάρτησή του, σημειώνοντας ότι «οι δολοφόνοι του είχαν συλληφθεί πολλές φορές για ληστείες και είχαν αφεθεί ελεύθεροι»!

Γράφει:

«Ο Νικόλας είναι ένα από τα θύματα της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων. Οι δολοφόνοι του είχαν συλληφθεί πολλές φορές για ληστείες και είχαν αφεθεί ελεύθεροι. Η πολιτεία είναι ανίκανη να μας προστατέψει από τους «αθώους κατατρεγμένους» που συρρέουν στη χώρα. Καλό Δεκεπενταυγουστο».

*πηγή φωτογραφιών: https://x.com/dimitrigalanis

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οχι παρατυποι μεταναστες , ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ειναι. Και 2ον πρεπει ολοι οι Ελληνες να κυκλοφορουμε με οπλα για να προστατευσουμε την ζωη μας απο αυτα τα αποβρασματα ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This