Μαζικές διαδηλώσεις στην Ινδία για τον βιασμό και την δολοφονία νεαρής γιατρού

Διαμαρτύρονται για την έλλειψη ασφάλειας στις γυναίκες

Must Read

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ινδία ο βιασμός και η δολοφονία 31χρονης γατρού σε αίθουσα Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην Καλκούτα. Σε ολόκληρη την χώρα πραγματοποιούνται ογκώδεις διαδηλώσεις για την έλλειψη ασφάλειας στις γυναίκες.

«Έχουμε έρθει εδώ για να ζητήσουμε να αποδοθεί Δικαιοσύνη, διότι κι εγώ έχω μία κόρη. Φοβάμαι να τη στείλω οπουδήποτε… φοβάμαι να στείλω την κόρη μου να σπουδάσει» δήλωσε διαδηλώτρια στην Καλκούτα. «Βρίσκομαι εδώ σήμερα, διότι κάτι… πρέπει να γίνει, αυτή η αδικία πρέπει να σταματήσει».

Κρατώντας κεριά, εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες πραγματοποίησαν πορείες την νύχτα και σήμερα νωρίς το πρωί σε πόλεις σε ολόκληρη την Ινδία.

H 31χρονη εκπαιδευόμενη γιατρός βιάστηκε και δολοφονήθηκε σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Καλκούτα, όπου εργαζόταν την περασμένη Παρασκευή. Tο έγκλημα πυροδότησε κινητοποιήσεις σε ολόκληρη την χώρα μεταξύ καθώς θυμίζει τον ομαδικό βιασμό και την δολοφονία 23χρονης φοιτήτριας μέσα σε ένα λεωφορείο στο Νέο Δελχί το 2012.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This