Παναθηναϊκός: Καλείται να βγάλει αντίδραση στο Άμστερνταμ απέναντι στον κακό του δαίμονα τον Άγιαξ

Πίστη για πρόκριση

Must Read

Ώρα ανατροπής! Το επαναλαμβάνει ο Ντιέγκο Αλόνσο στις τοποθετήσεις του, οι παίκτες του πήραν το μήνυμα. Θα πρέπει ο Παναθηναϊκός ν’ αποφύγει το κακό πρώτο 25λεπτο στο παιχνίδι πριν από μια εβδομάδα και απόψε (21:15, Cosmote Sport 2) κόντρα στον Άγιαξ ζητά την υπέρβαση. Οι «πράσινοι» στη Johan Cruijff Arena κυνηγούν την παρουσία τους στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League, αλλά κατόπιν και την παρουσία τους στην τελική φάση του Europa Conference League.

Αν το «τριφύλλι» ξεπεράσει το εμπόδιο του «Αιάντα» στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης θα αναμετρηθεί με την Γιαγκελόνια. Αντίθετα αν αποκλειστεί από την ολλανδική ομάδα στα playoffs του Conference League θα βρει απέναντί του την Λανς.

Με ιδιαίτερη προσοχή στην επιστροφή του Μπέργκβαϊν που θα είναι παρών για τον Αίαντα, το «τριφύλλι» γνωρίζει τα στοιχεία που θα του επιτρέψουν να πετύχει τον μεγάλο στόχο του. Η κατοχή της μπάλας, η σωστή αντιμετώπιση του πρέσινγκ των Ολλανδών και φυσικά ν’ αποφευχθεί ο υπέρμετρος σεβασμός προς τον αντίπαλο που έχει εξελιχθεί για χρόνια σε κακό δαίμονα.

«Είδα τα παιχνίδια του και γνωρίζω ακριβώς τι κάνει ο Φαριόλι σε κάθε συνθήκη» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Ουρουγουανός προπονητής των «πράσινων» -που θα έχουν αρκετό κόσμο μαζί τους- και ολοκλήρωσε την προετοιμασία με πιθανότερο το 10/11 του ΟΑΚΑ για το αρχικό σχήμα στη ρεβάνς.

Ο Φώτης Ιωαννίδης φαίνεται πως θα είναι η μοναδική αλλαγή (αντί του Γερεμέγιεφ) σε όσους θα ξεκινήσουν. Με τον Ντραγκόφσκι κάτω απ’ τα γκολπόστ και τους Κώτσιρα, Γεντβάι, Ίνγκασον και Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Τσέριν, Αράο και Μπακασέτας θα είναι στη μεσαία γραμμή, ενώ τον Ιωαννίδη θα πλαισιώνουν οι Μαντσίνι και Τζούρισιτς.

Ο Άγιαξ που επιβλήθηκε 1-0 και της Χέρενφεν την Κυριακή για την Eredivisie, αρχίζοντας θετικά το πρωτάθλημα, ως πιθανή σύνθεση θα έχει την ίδια μ’ εκείνη της Αθήνας. Με τον Πάσβιρ στην εστία, τους Ρενσχ, Σούταλο, Μπαας, Χάτο στα μετόπισθεν, Χέντερσον, Φιτς – Τζιμ και Τέιλορ στα χαφ, ενώ στην επίθεση αναμένεται να παραταχθούν οι Μπέργκχαους, Άκπομ και Φορμπς.

Διαιτητής: Κρίστοφερ Κάβαναγκ (Αγγλία)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This