Ο Πάπας προσεύχεται για τα θύματα των πυρκαγιών στην Ελλάδα

Must Read

Ο Πάπας Φραγκίσκος εξέφρασε σήμερα την ανησυχία του για τις «καταστροφικές πυρκαγιές» που έχουν ξεσπάσει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο του Βατικανού, ο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας είπε:

«Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη εκκενωθεί, πολλές οικογένειες έχουν μείνει άστεγες, χιλιάδες άνθρωποι αντιμετωπίζουν τρομερές δυσκολίες και εκτός από τις τεράστιες υλικές ζημιές, δημιουργείται και περιβαλλοντική καταστροφή».

Ο Ποντίφικας είπε ακόμα ότι προσεύχεται για τα θύματα και επιβεβαίωσε την εγγύτητά του «με όλους όσους υποφέρουν από αυτή τη σοβαρή κατάσταση, πιστεύοντας ότι μπορούν να βοηθηθούν με κοινή αλληλεγγύη».

Ο Πάπας Φραγκίσκος κατά τη διάρκεια της Προσευχής του Αγγέλου μνημόνευσε τους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα και τους διαβεβαιώνει για την εγγύτητα και τις προσευχές του, σημειώνει το vaticannews.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αφού στενοχωριέται τόσο πολύ για τους πληγέντες στην Ελλάδα και επικαλείται την κοινή αλληλεγγύη, ας αναλάβει το Βατικανό την άμεση ευπρεπή στέγαση και την αποκατάσταση όλων των ζημιών των πληγέντων από τα μαύρα ταμεία του που διαθέτουν πολλά δις ευρώ & δολάρια. Πρέπει να έχει αντιστοιχία λόγων & πράξεων. Καλές οι προσευχές αλλά δεν αρκούν, η ζωή χρειάζεται και υλική υποστήριξη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This