Πνιγμός 8χρονης – Χαλκιδική: Η ιατροδικαστική εξέταση ανατρέπει τα δεδομένα

Must Read

Προς ανατροπή δεδομένων στο σοβαρό θέμα των ημερών. Η ιατροδικαστική έδειξε πως το στομάχι της 8χρονης που έχασε τη ζωή της σε πισίνα στην Χαλκιδικη ήταν άδειο. Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τον πνιγμό της 8χρονης, με τον Ant1 να μεταφέρει πληροφορίες πως το κορίτσι πέθανε την ώρα που κολυμπούσε με άλλα παιδιά.

Όπως μεταφέρει το δελτίο του σταθμού, βάζοντας νέα στοιχεία και δεδομένα στην υπόθεση, στον χώρο φέρεται να βρίσκονταν επίσης η ομαδάρχισσα και ναυαγοσώστρια. Η 8χρονη μάλιστα διέμενε στην κατασκήνωση με την αδελφή της, με την οποία μπήκαν και στην πισίνα.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 8χρονης που δήλωνε πως «Δεν ξέρω αν υπήρχε επίβλεψη. Δεν μας έχουν πει τίποτα από την κατασκήνωση. Φοβάμαι ότι το παιδί μπορεί να πνίγηκε καθώς κολυμπούσε με τα άλλα παιδιά και να μην το κατάλαβαν».

Σύμφωνα πάντα με το δελτίο, η ιατροδικαστική έδειξε πως το στομάχι της 8χρονης ήταν άδειο, κάτι που συντείνει στο ότι δεν πήρε το μεσημεριανό της μαζί με τους υπόλοιπους. Διασώστες του ΕΚΑΒ που έκαναν προσπάθειες ανάνηψης στο παιδί, διαπίστωσαν πως υπήρχαν ίχνη τροφής, που μάλλον όμως ήταν από το πρωινό γεύμα. Και οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του αδόκητου χαμού του παιδού τρέχουν με καταιγιστικό ρυθμό.

Η κατάθεση της ομαδάρχισσας

Η ομαδάρχισσα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, πώς δεν μέτρησε τα παιδιά, όταν βγήκαν από το νερό και πως αντιλήφθηκε την απουσία της 8χρονης, στην τραπεζαρία και άρχισε να την ψάχνει μόνη της, χωρίς να ειδοποιήσει την κατασκήνωση, κάτι που φαίνεται και από την επίσημη ανακοίνωση της επιχείρησης.

Δύο ώρες μετά σήμανε συναγερμός

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει πως «αφού είχε ολοκληρωθεί το μεσημεριανό φαγητό και οι κατασκηνωτές βρισκόταν στα δωμάτια τους, για τη μεσημεριανή ανάπαυση, διαπιστώθηκε ότι έλειπε μία κατασκηνώτρια. Αμέσως ειδοποιήθηκε το αρχηγείο της κατασκήνωσης και ομάδα στελεχών άρχισε να την αναζητά».

Στην κατάθεσή της η ναυαγοσώστρια, υποστήριξε πως δεν είδε κανέναν μέσα στο νερό, γύρω στη 13:00 το μεσημέρι. Ο συναγερμός στην κατασήνωση χτύπησε λίγο πριν από τις 15:00, σχεδόν δύο ώρες μετά, δηλαδή.

«Μόλις τελείωσαν την κολύμβηση τα παιδιά, περίπου στη μία και τέταρτο σύμφωνα με το πρόγραμμα, κοίταξα μέσα στην πισίνα. Δεν είδα κανέναν μέσα σε αυτήν και στη συνέχεια κλείδωσα, τη διπλή πόρτα», είπε η ίδια.










Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This