Παναθηναϊκός: Πόσα χρήματα διεκδικεί από την πρόκριση στη League Stage του Conference League

Αναλυτικά

Must Read

Ο Παναθηναϊκός λύγισε κόνρα στον Άγιαξ στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι και θα συνεχίσει στα playoffs του Conference League. Οι «πράσινοι» βρίσκονται ένα βήμα από τη League Stage, αρκεί να αποκλείσουν την ισχυρή γαλλική Λανς.

Εφόσον λοιπόν καταφέρει να μπει στη νέα League Stage του Conference League, το «τριφύλλι» θα καρπωθεί σημαντικά οικονομικά οφέλη, χάρη στο rebranding που λανσάρει από φέτος η UEFA.

Χρήματα τα οποία ανάλογα την πορεία του μπορούν να εκτοξευτούν και να αγγίξουν και τα 16.532.000, που πήρε ο Ολυμπιακός με την κατάκτηση του Conference League…

Κάθε μία από τις 36 ομάδες που θα λάβουν μέρος στη League Phase της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα έχει εγγυημένα έσοδα 3.170.000 ευρώ. Κάθε νίκη θα πριμοδοτείται με 400.000 ευρώ και κάθε ισοπαλία με 133.000 ευρώ Τα έσοδα μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερα, ανάλογα την θέση που θα τερματίσει στο League Stage και την πορεία στα νοκ-άουτ.

Τα χρήματα αυτά αυξάνονται από μη σταθερά έσοδα, τα οποία έχουν να κάνουν με το value pillar, το οποίο σχετίζεται με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και από τους βαθμούς 5ετίας κάθε συλλόγου στις διοργανώσεις της UEFA.

Πηγή: sport24

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This