Η δημοσκοπική κατάρρευση θωρακίζει την εξουσία του Κυριάκου!

Must Read

Ποιος θα το έλεγε! Πως είναι δυνατόν μία κυβέρνηση και ένα κόμμα που καταρρέουν δημοσκοπικά να ενισχύονται εξουσιαστικά;

Και όμως, ο Κυριάκος το καταφέρει κι αυτό! Μετέτρεψε την δημοσκοπική κρίση σε ευκαιρία απερίσπαστής διακυβέρνησης για το υπόλοιπο της τετραετίας!

Το κυριότερο, τα τρέχοντα δημοσκοπικά ευρήματα που δείχνουν το κόμμα του ευεργέτη μας να γράφει «άσο» μπροστά, του λύνει το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την κοινοβουλευτική του ομάδα. Ένα πρόβλημα που ήδη δημιουργούσε επικίνδυνες αναταράξεις και συνιστούσε την μοναδική πραγματική απειλή για την παντοδυναμία του Καίσαρα μας.

Εδώ και καιρό σας έχω ενημερώσει ότι ο Κυριάκος μας θεωρεί τους βουλευτές του ως αδηφάγα γαλάζια νομιστεράκια, που ακόμα και αν τα ταΐσεις, θα αρχίσουν να ζητούν κι άλλο φαΐ. Γι’αυτό ακριβώς και το «επιτελικό κράτος» του Κυριακού μας δεν είχε καμία πρόνοια για τους βουλευτές. Ο κυβερνητικός βουλευτής δεν είχε καμία συμμετοχή στην εξουσία. Δεν μπορούσε να σβήσει ούτε κλήση, οι διοικητές σημαντικών οργανισμών δεν σηκώνανε ούτε το τηλέφωνο, τα γραφεία των υπουργών ήταν ερμητικά κλειστά. Όλα τα νταραβέρια γινόντουσαν από το Μαξίμου, για το Μαξίμου.

Αυτό είχε δημιουργήσει οργή και διαλυτικές τάσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα. Οι περισσότεροι βουλευτές άλλωστε για να εκλεγούν με τον Κυριάκο μας, είχαν ξοδέψει πακτωλό χρημάτων τα οποία με κάποιον τρόπο, θα έπρεπε να τα πάρουν πίσω. Έβλεπαν λοιπόν τους μήνες και τα χρόνια να περνούν και αυτοί αντί να κερδίζουν, να μην μπορούν να αποσβέσουν ούτε τα εκλογικά τους έξοδα! Ήταν θέμα χρόνου να εκβιάσουν ανοιχτά, κλονίζοντας το πυραμιδικό οικοδόμημα του Φαραώ μας.

Όλα αυτά ίσχυαν, μέχρι που διέρρευσαν οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις του Μαξίμου. Τα ευρήματα ήταν τέτοια, που οι γαλάζιοι βουλευτές συνειδητοποίησαν πως εάν πέσει η κυβέρνηση, θα ψάχνουν για δουλειά. Και ποιος εργοδότης στα αλήθεια θα προσλάμβανε έναν άνθρωπο ο οποίος στήριξε τον Κυριάκο μας;

Πάνω από τους μισούς που σήμερα φορούν βουλευτικά κουστούμια και κυκλοφορούν με βουλευτικά αυτοκίνητα, θα έμεναν δια παντός εκτός Βουλής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το αρχέγονο ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Το σύνολο σχεδόν της κοινοβουλευτικής ομάδας, έραψε το στόμα του, κρατά πλέον τα παράπονα για τον εαυτό του και ανάβει κερί κάθε βράδυ προκειμένου να παραμείνει ο Κυριάκος μας στην εξουσία.

Αυτό φάνηκε και τις προηγούμενες ημέρες από την εξαφάνιση των όποιων αντιδράσεων κυβερνητικών βουλευτών για τις φωτιές, για την έκθεση του ΟΟΣΑ που δείχνει ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι είναι οι μόνοι που είδαν τα εισοδήματα τους να μειώνονται, για την Τουρκία που αυτές τις ημέρες έχει ακρωτηριάσει το Αιγαίο κόβοντας το στη μέση κλπ.

Η φράση που κυριαρχεί στα γαλάζια βουλευτικά έδρανα είναι πλέον «πάμε και όπου βγει»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This