Ευρωμπάσκετ U16: Ισπανία – Ελλάδα (18.30) για μία θέση στον τελικό!

Έφτασαν ως τον ημιτελικό αήττητες

Must Read

Η Εθνική Μπάσκετ Παίδων δίνει σήμερα (16/8) στις 18.30 έναν πολύ σημαντικό και συνάμα κρίσιμο αγώνα, έχοντας μπει στην ζώνη των μεταλλίων και στοχεύοντας στην διάκριση: Αντιμετωπίζει την Ισπανία και με νίκη θα βρεθεί στον τελικό του Ευρωμπάσκετ U16 που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης. Το μεγάλο ραντεβού έχει κλειστεί στο ΚΓ Νέας Αλικαρνασσού στα Δύο Αοράκια.

Ελλάδα και Ισπανία έφτασαν ως τον ημιτελικό αήττητες. Πέρασαν με ένα 3-0 από την φάση των ομίλων και στη συνέχεια η ελληνική ομάδα νίκησε την Πολωνία στη φάση των 16 και την Τουρκία στους προημιτελικούς. Η ισπανική ομάδα στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι απέκλεισε την Βουλγαρία και στο δεύτερο την Ιταλία.

Ελλάδα και Ισπανία είχαν αναμετρηθεί πριν λίγες μέρες στο ΚΓ Πανεπιστημίου Κρήτης, σε δύο αγώνες προετοιμασίας. Στον πρώτο αγώνα η Ελλάδα είχε επικρατήσει 66-58 και στον δεύτερο η Ισπανία είχε νικήσει 67-66 με buzzer beater τρίποντο στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Mε την ομάδα του Γιάννη Καλαμπόκη να έχει στόχο την πρόκριση στον τελικό μετά από 25 χρόνια.

Οι “μικροί” χρειάζονται και την στήριξη της εξέδρας, η οποία ήταν παρούσα στον προημιτελικό με την Τουρκία. Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει τον ημιτελικό αγώνα της Εθνικής Παίδων με την Ισπανία (16/08, 18:30) από το Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως ενημέρωσε η ΕΡΤ, ο αγώνας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων, θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ERTSPORTS 2, της πλατφόρμας ERTFLIX.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας μεταδίδεται και διαδικτυακά από το κανάλι της FIBA  στο youtube.

Το πρόγραμμα

ΚΓ Ν. Αλικαρνασσού (Δύο Αοράκια)

Θ. 1-4

18.30 Ισπανία-Ελλάδα

21.00 Γαλλία-Σερβία

Θ. 5-8

13.30 Ιταλία-Τουρκία

16.00 Λετονία-Ισραήλ

ΚΓ Πανεπιστημίου Κρήτης

Θ. 9-12

18.30 Σλοβενία-Λιθουανία

21.00 Γερμανία-Φινλανδία

Θ. 13-16

13.30 Βουλγαρία-Πολωνία

16.00 Κροατία-Γεωργία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This