Ο Μητσοτάκης και η κουστωδία του στην πυρόπληκτη Πεντέλη – Όχι τώρα αλλά σε τέσσερις μέρες!

Must Read

Αφού δεν βρήκε ούτε μια λέξη συμπόνοιας για τους «ευτυχώς λίγους συμπολίτες μας οι οποίοι επλήγησαν από την πυρκαγιά» που κατέκαψε σχεδόν 100.000 στρέμματα στη βορειοανατολική Αττική, αφού δεν έβγαλε άχνα για την 65χρονη Νάντια που απανθρακώθηκε στην επιχείρηση όπου εργαζόταν στο Χαλάνδρι από μία φωτιά που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα, σχεδόν 40 χιλιόμετρα μακριά, αφού έκανε ό,τι μπορούσε για να προκαλέσει με την κυνικότητα, την αδιαφορία του και την αλαζονεία του, μετατρέποντας ακόμα και τους ήρωες πιλότους των πυροσβεστικών εναέριων μέσων σε κομπάρσους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να πάρει την κουστωδία του και να πάνε στην πυρόπληκτη Πεντέλη.

Όχι φυσικά άμεσα, αλλά σε… τέσσερις μέρες (Τρίτη 20 Αυγούστου)!




Για να κάνει σύσκεψη, όπως λέει η κυβερνητική ανακοίνωση, για τα ευρήματα των αυτοψιών στα καμένα. Για τους «λίγους», κατά τον Πρωθυπουργό, που επλήγησαν…

Και για να αυτοαποθεωθεί δηλαδή, μιας και θα γίνει λόγος και για «τις δράσεις αποκατάστασης που έχει δρομολογήσει η πολιτεία» στις πυρόπληκτες περιοχές.

Αν αυτές οι «δράσεις αποκατάστασης» πάντως είναι σαν αυτές που έγιναν για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου που από το 2021 που «χτυπήθηκαν» από τα Ρίχτερ του Εγκέλαδου, μένουν οι περισσότεροι ακόμα σε οικίσκους….

Στην Πεντέλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει με κλιμάκιο των συναρμόδιων Υπουργών για τη σύσκεψη με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής και δημάρχων.




Σύμφωνα με την κυβερνητική ανακοίνωση στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν:

  • Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας
  • Υπ. Εσωτερικών
  • Υπ. Πολιτικης προστασίας -Υφυπ Κρατικής αρωγής
  • Υπ. Οικονομικών -ΤΑΙΠΕΔ
  • Περιφέρεια Αττικής
  • Δήμαρχοι Πεντέλης, Χαλανδρίου, Παλλήνης, Βριλησσίων και όλων των άλλων δήμων που επλήγησαν.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This