Η Σόφη Πασχάλη και ο κατά 13 χρόνια νεότερος σύντροφός της Νίκος Πάττας πετάνε στα σύννεφα

Must Read

«Ο έρως χρόνια δεν κοιτά» λέει μια παροιμία, που φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της Σόφης Πασχάλη και του κατά 13 χρόνια νεότερου συντρόφου της Νίκου Πάττα, που είναι στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας.

Για τους ίδιους, μάλιστα, η ηλικία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα νούμερο. «Είμαι 34. Εχουμε 13 χρόνια διαφορά. Αλλά κοίταξε τη Σόφη. Μπορείς να καταλάβεις την ηλικία της;» σχολίασε ο Νίκος στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης που παραχώρησαν στο περιοδικό «OK!» μαζί με τη γνωστή γυμνάστρια και σύμβουλο σωματικής υγείας.

«Για μένα η ηλικία ανέκαθεν ήταν απλά ένας αριθμός. Δεν αλλάζει τίποτα με τα χρόνια, παρά μόνο το μυαλό μας. Η ωριμότητα είναι αυτή που κάνει τον άνθρωπο και όχι ο αριθμός της ηλικίας του. Ο Νίκος είναι πιο ώριμος και από μεγαλύτερούς του σε ηλικία συντρόφους που θα μπορούσα να έχω. Σημασία έχει όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος να μαθαίνει από τα χρόνια του και όχι απλά να τα αφήνει να περνάνε» ανέφερε από την πλευρά της η Σόφη Πασχάλη, η οποία κλήθηκε να απαντήσει για το ενδεχόμενο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

«Ως χαρακτήρας αποφεύγω να σκέφτομαι σε βάθος χρόνου. Δεν μου αρέσει, γιατί μπαίνω σε μια διαδικασία προσδοκιών. Με τον Νίκο, που λέει ο λόγος, μπορεί να είμαστε κάπου και να πάμε να παντρευτούμε σε ένα εκκλησάκι και μετά να κάνουμε ένα πάρτι μαζί με τους φίλους μας. Ή και όχι. Ο,τι μας δείξει ο χρόνος. Είμαι πολύ αληθινή σε αυτή τη φάση της ζωής μου» δήλωσε.

«Οταν νιώθεις τόσο έντονα τον έρωτα και την ενσυναίσθηση με έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να μη θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό. Με τη Σόφη ζω την πιο αληθινή και πιο ξεκάθαρη σχέση της ζωής μου. Θεωρώ ότι θα είναι και η πιο μακροχρόνια. Είμαι πολύ αισιόδοξος» τόνισε με τη σειρά του ο σύντροφός της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Κύθνο και μέσα στο πρώτο τρίμηνο της σχέσης του αποφάσισε να συγκατοικήσει κιόλας.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This