Σκάνδαλο: Τι κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό παντρεμένου δημάρχου και την εξαφάνισή του

Τι κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό παντρεμένου «πρώτου πολίτη» και την εδώ και δύο εβδομάδες εξαφάνισή του

Must Read

Το «κυνήγι» του εξαφανισμένου δημάρχου! Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αστυνομικής σειράς του Netflix, όμως όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες σε παραθαλάσσια πόλη της Στερεάς Ελλάδας, με την ευρύτερη περιοχή της συγκεκριμένης πόλης να έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο στόχαστρο της πύρινης λαίλαπας, δεν έχουν μόνο στοιχεία θρίλερ, μια και είναι γαρνιρισμένα με πικάντικες λεπτομέρειες και κους κους που θα ταίριαζαν κάλλιστα σε μεσημεριανή εκπομπή της αλήστου μνήμης «trash» ελληνικής τηλεόρασης!

Οσα αποκλειστικά φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» μπορεί για το αναγνωστικό κοινό να φανούν άκρως γαργαλιστικά, όμως για τον παντρεμένο τοπικό άρχοντα δεν είναι και τόσο, μια και οι εξωσυζυγικές του περιπέτειες του βγήκαν ξινές, καθώς τα πράγματα δεν εκτυλίχθηκαν όπως φανταζόταν! Ας δούμε, όμως, το χρονικό των πρωτοφανών γεγονότων από την αρχή. Ο πετυχημένος δήμαρχος, που εξελέγη και πάλι στις πρόσφατες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (και γράφουμε «και πάλι», μια και τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιουνίου ήταν η συνέχεια των προηγούμενων θητειών του), δεν είχε σουξέ μόνο στους ψηφοφόρους του, αλλά και στο γυναικείο φύλο, στο οποίο υπέκυπτε αν και παντρεμένος!

Μάλιστα, είχε φτάσει στο σημείο να διατηρεί και «επίσημη» ερωμένη, για την οποία στο πολύ φιλικό του περιβάλλον καμάρωνε, λέγοντας χαρακτηριστικά τον στίχο «κατατεθέν» των απίστων με τον οποίο έκανε μεγάλο σουξέ ο Λευτέρης Πανταζής: «Από δω η γυναίκα μου και από δω το αίσθημά μου’»! Στην υπόθεση όμως, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, υπάρχουν δύο σημαντικές πτυχές: η ερωμένη όχι μόνο είναι και αυτή παντρεμένη (δεν είναι βέβαια ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που κυλιέται στα σεντόνια της αμαρτίας), αλλά η παράνομη σχέση της με τον δήμαρχο είναι εις γνώσιν του… συζύγου της! Και εδώ βέβαια μπαίνει το καίριο ερώτημα, που την απάντησή του μόνο οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν: γιατί ο απατημένος σύζυγος όχι μόνο σιωπούσε για το κέρατο που έτρωγε, αλλά στην ουσία έκανε και τα… στραβά μάτια; Ποιο ήταν, άραγε, το όφελος (μήπως οικονομικό;) της σιωπής του ή ακόμη και της άτυπης «συγκατάθεσής του» για να πλαγιάζει η γυναίκα του με τον δήμαρχο;

Γουέιν Ρούνεϊ autoktonia

Ηθικός κατήφορος

Και ενώ το ιδιόμορφο αυτό ερωτικό τρίγωνο συνέχιζε τον ηθικό κατήφορο, τα πάντα άλλαξαν τις τελευταίες ημέρες! Τι συνέβη; Οπως γνωρίζουμε από πολύ καλά πληροφορημένη πηγή, ο απατημένος σύζυγος, σαν να τον… τσίμπησε μύγα (από αυτές τις μεγάλες, τις αυγουστιάτικες), όχι μόνο έκανε στροφή 180 μοιρών, αλλά έφτασε στο σημείο να ξυλοκοπήσει τον δήμαρχο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να είναι εδώ και δύο εβδομάδες άφαντος από την πόλη του. Κανείς δεν τον βλέπει στην παραλία της πόλης, όπου συχνά πυκνά έκανε την περατζάδα του, ενώ ακόμη και στο δημαρχιακό μέγαρο η απουσία του έφτασε να συζητιέται στους διαδρόμους και στα γραφεία των υπαλλήλων!

Τι, άραγε, συνέβη και μεταμορφώθηκε από αρνί σε λύκο ο απατημένος σύζυγος; Τι ήταν εκείνο που τον έκανε να επιτεθεί στον πρώτο πολίτη της πόλης του; Συνέβη κάτι και έσπασε η «συμφωνία» -αν υπήρχε- ανάμεσα στους… εμπλεκομένους; Το θέμα είναι πως, μετά τις σημερινές αποκαλύψεις, κάποιοι εντός του δημαρχιακού μεγάρου που αναρωτιούνται πού είναι ο εξαφανισμένος δήμαρχος και διαβάζοντας τις αποκαλύψεις ίσως κάνουν τους συνειρμούς και θα καταλάβουν και την αιτία της εξαφάνισής του…

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This