Στο χρονοντούλαπο μια για πάντα η διαμάχη της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της

Τα όλο μέλια λόγια της Ολγας για τη «lady της καρδιάς της» που έγινε 70 ετών

Must Read

Lady ετών 70. Η Αντζελα Δημητρίου γιόρτασε τα γενέθλιά της και η κόρη της, Ολγα Κιουρτσάκη, την αποθέωσε δημόσια. Οι δύο γυναίκες, οι οποίες πέρασαν μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους τούς προηγούμενους μήνες, πλέον έχουν έρθει και πάλι κοντά και φαίνονται πολύ αγαπημένες.

Η Ολγα, μάλιστα, με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της, παρήγγειλε όχι μία, αλλά δύο τούρτες-υπερπαραγωγή, πάνω στις οποίες φιγουράριζαν όλα τα εξώφυλλα των δίσκων της λαϊκής τραγουδίστριας, ενώ στη μία υπήρχε και ένα χρυσό στέμμα που έγραφε Lady, φτιαγμένα όλα από ζαχαρόπαστα. Η κόρη της Αντζελας προχώρησε έπειτα σε μια μακροσκελή ανάρτηση, μέσω της οποίας εξέφρασε την αγάπη και τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο της μητέρας της, η οποία κανονικά έχει τα γενέθλιά της στις 18 Αυγούστου, αλλά τούτη τη χρονιά αποφάσισε να γιορτάσει λίγο νωρίτερα, έχοντας κοντά της και τη συνονόματη εγγονή της.

«Χθες γιορτάσαμε τα 70 χρόνια της ζωής σου! 70 χρόνια γεμάτα αγάπη, σοφία, και ανεκτίμητες στιγμές. Είσαι το φως που φωτίζει τη ζωή μας, το στήριγμά μας στις δυσκολίες και η πιο όμορφη ψυχή που γνωρίζω. Κάθε σου χαμόγελο έχει τη δύναμη να κάνει τον κόσμο πιο φωτεινό και κάθε σου αγκαλιά είναι μια ζεστή θάλασσα που μας παρασύρει σε ασφάλεια και ηρεμία. Θυμάμαι τις στιγμές που ήσουν δίπλα μου, τις ιστορίες που μοιράστηκες και τις αξίες που μου δίδαξες. Μέσα από εσένα έχω μάθει την αληθινή έννοια της αγάπης και της ανιδιοτέλειας. Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε σένα, γιατί η ζωή σου αξίζει να γιορτάζεται με τον πιο χαρούμενο και λαμπερό τρόπο. Εύχομαι οι επόμενοι χρόνοι να είναι γεμάτοι υγεία, ευτυχία και όνειρα που πραγματοποιούνται. Είσαι και θα είσαι πάντα η πιο ξεχωριστή γυναίκα στη ζωή μου. Μαμά, σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς» έγραψε η Ολγα για τη μαμά Αντζελα.

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη της δημοφιλούς τραγουδίστριας και ο σύζυγός της Φώτης Λώσης είχαν έρθει σε ρήξη με τη «Λαίδη» στις αρχές της φετινής χρονιάς. Συγκεκριμένα βρίσκονταν και οι τρεις σε περιοδεία της Αντζελας Δημητρίου στην Αμερική όταν συνέβη ένα επεισόδιο μεταξύ τους, με το ζευγάρι να επιστρέφει μόνο του στην Ελλάδα. Ακολούθησαν unfollow μεταξύ τους στα social media, αιχμηρές δηλώσεις μέσω των δικηγόρων τους αλλά και εξώδικα. Οι κατηγορίες που ακούστηκαν ήταν περί εκμετάλλευσης και από τις δύο πλευρές και ένα διάστημα μάνα και κόρη δεν μιλιούνταν καν. Ωστόσο, ο θάνατος της μητέρας της Αντζελας και γιαγιάς της Ολγας λειτούργησε σαν γέφυρα για να επικοινωνήσουν εκ νέου. Δεν ήταν εύκολο, αλλά τελικά μάνα και κόρη κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση. Αλλωστε, «το αίμα νερό δεν γίνεται», που λέει και ο σοφός λαός.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This