Χαλκιδική: Νομικά θα κινηθεί η οικογένεια της 8χρονης- Επιμένουν ότι το παιδί πνίγηκε και δεν το αντιλήφθηκε κανείς

Κανείς από την κατασκήνωση δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους μετά την τραγωδία

Must Read

Στην δικαιοσύνη θα στραφεί η οικογένεια της 8χρονης η οποία πνίγηκε στην πισίνα της κατασκήνωσης στην Χαλκιδική που είχε πάει για να περάσει λίγες μέρες χαράς και ξεγνοιασιάς.

Οι συγγενείς της μικρής είναι «βυθισμένοι» στην απόλυτη θλίψη μετά τον άδικο χαμό της μικρούλας. Την ίδια στιγμή, βρίσκονται στο σκοτάδι και αναζητούν απαντήσεις για τον θάνατο την στιγμή που στην κατασκήνωση υπήρχαν υπεύθυνοι που κανονικά θα έπρεπε να προσέχουν το παιδί όπως και όλα τα υπόλοιπα.




«Δεν ξέρουμε τίποτα, είμαστε στο κενό. Μόνο από την Αστυνομία έχουμε μια ενημέρωση, τίποτε άλλο, που αυτοί κάνουν προανάκριση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο παππούς της 8χρονης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Όπως τονίζουν κανένας από την κατασκήνωση δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους μετά την τραγωδία.

«Από την κατασκήνωση ούτε καν μας μιλήσανε. Από εκείνη την ώρα που μας καλέσανε και μας είπανε ότι το παιδί ήπιε λίγο νερό και πάει στο νοσοκομείο, δεν έχουμε κάποια άλλη επαφή μαζί τους», λέει ο θείος της.

Όλη η οικογένεια παρακολουθεί την έρευνα των αρμοδίων για την υπόθεση κυρίως τις καταθέσεις των εργαζομένων όπως της 19χρονης ομαδάρχισσας και του αρχηγού της κατασκήνωσης, οι οποίες, όμως, δεν τους καλύπτουν.




Όπως λέει ο παππούς του κοριτσιού, «σύμφωνα με τις καταθέσεις τους ήταν παρόντες, αλλά δε νομίζω… πόσο παρών μπορεί να είναι; Εγώ πιστεύω ότι το παιδί πνίγηκε και δεν το είδε κανείς. Την ώρα του μπάνιου και κάποια στιγμή χάθηκε. Από βδομάδα κινούμαστε νομικά, θα ορίσουμε κάποιον».

Η ιατροδικαστική εξέταση ανέτρεψε τα δεδομένα καθώς βρέθηκαν λίγα υπολείμματα τροφής στο στομάχι της 8χρονης τα οποία ήταν από το πρωινό γεύμα. Άρα δεν είχε φάει μεσημεριανό μαζί με τα άλλα παιδιά και ο πνιγμός πιθανότατα να έγινε πριν το μεσημέρι.

Την κατασκήνωση «χτενίζουν» κλιμάκια της Περιφέρειας του τομέα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας αναζητώντας παραλείψεις ενώ εξετάζεται πως η δομή πήρε άδεια να λειτουργήσει. 

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Πνιγμός 8χρονης: Τον Ιούνιο είχε γίνει έλεγχος στην κατασκήνωση – Κλιμάκια της περιφέρειας ερευνούν τον χώρο

Χαλκιδική: Για ενήλικες η πισίνα που κολυμπούσε η 8χρονη Αγγελική – Ξεσπά ο παππούς της για τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αγαπητοί γονείς,πείτε μας για αρχή αν το είχατε μπολιάσει το παιδί ώστε να στραφείτε νομικά εναντίον των κατάλληλων προσώπων. Μετά, δέστε μια πέτρα στο λαιμό σας και αδειάστε μας τη γωνιά! Τέρατα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This