Θρηνεί η Κρήτη: Τρεις νεαροί νεκροί μετά το τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Διασωληνωμένη νοσηλεύεται μια κοπέλα

Το ΙΧ συγκρούστηκε με φορτηγάκι - Σοκάρουν οι εικόνες με τις θέσεις των επιβατών μέσα στα αίματα

Must Read

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Κρήτη μετά το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) το οποίο στοίχισε την ζωή σε τρεις νέους ανθρώπους, όλοι άνδρες, 15, 19 και 20 ετών, ενώ μια 22χρονη κοπέλα δίνει μάχη για την ζωή της καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένη με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων.

Δείτε βίντεο:

Το χρονικό της τραγωδίας

Το σοβαρό δυστύχημα συνέβη στο ύψος του Γαλατά Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, το αυτοκίνητο στο όποιο επέβαιναν οι τρεις άνδρες και η κοπέλα βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε πάνω σε τουριστικό φορτηγάκι μέσα στο οποίο βρίσκονται περίπου 20 άτομα.

Ένας από τους νεαρούς εντοπίστηκε νεκρός εκτός του οχήματος ενώ οι υπόλοιποι τρεις εγκλωβίστηκαν στο όχημα. Η Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο απεγκλώβισε έναν ακόμη άνδρα νεκρό ενώ οι άλλοι δύο ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

Λίγο νωρίτερα και ο τρίτος άνδρας κατέληξε, σκορπώντας την θλίψη στα Χανιά.

Οι επιβαίνοντες στο βαν φέρουν απλά κάποιες εκδορές.

Στον τόπο της τραγωδίας έσπευσαν 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανιών και η Τροχαία ΒΟΑΚ για να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος.

«Δεν φορούσαν ζώνη»

Ένας οδηγός νταλίκας ήταν αυτόπτης μάρτυρας και συγκλονίζει όταν περιγράφει τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν. 

«Αυτό που είδα εγώ ήταν ένα μίνι μπας που είχε μέσα τουρίστες, τον οδηγό το οποίο είχε κατεύθυνση από Χανιά προς Κίσσαμο και ένα αμάξι το οποίο είχε γίνει κομμάτια.

Τα δύο άτομα που καθόντουσαν πίσω δεν φορούσαν ζώνη, ο ένας βρέθηκε από έξω, ασθενοφόρα πάρα πολλά στο σημείο, ο δρόμος είχε μπλοκάρει. Η σύγκρουση ήταν μετωπική και ο θόρυβος που άκουσα έντονος.

Ο ένας επιβάτης που καθότανε πίσω και δεν φορούσε ζώνη πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο. Άκουσα εκεί στο σημείο που βρισκόμουν, ότι και το δεύτερο άτομο που καθότανε πίσω δεν φορούσε ούτε αυτό ζώνη», ανέφερε στο newsit.gr

 

Χθες στον ΒΟΑΚ έχασε την ζωή της μια Γαλλίδα τουρίστρια μετά από σύγκρουση της μηχανής στην οποία ήταν συνεπιβάτιδα με όχημα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δυστυχώς οι δρόμοι της Κρήτης είναι καρμανιόλες. Όλοι οι πολιτικοί υπόσχονται αλλά τίποτα δεν γίνεται . Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν τουρισμό

    • Μήπως δεν φταίει μόνο ο δρόμος??Πολύ περίεργο να σκοτώνονται τόσοι πολλοί νέοι στον ΒΟΑΚ!! Μήπως φταίει το νεαρό της ηλικίας μαζί με το ποτό, η νυχτερινή διασκέδαση, ότι δεν φορούν ζώνες, ότι τρέχουν σαν παλαβά??

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This