Κλαίει η Λέσβος για τον 30χρονο Υπαστυνόμο που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Ετοιμαζόταν να παντρευτεί

Εκτός από τον Γιάννη Ευαγγέλου, νεκρή από το σημείο του δυστυχήματος ανασύρθηκε και μια 93χρονη – Σοβαρά τραυματίας ένας 55χρονος - Συγκινούν οι συνάδελφοι του 30χρονου

Must Read

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας με τη σύντροφό του, ο Υπαστυνόμος Α’ Ιωάννης Ευαγγέλου σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες Παρασκευή, στο 22ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης – Καλλονής στη Λέσβο.

video capture ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου

Ο άτυχος αστυνομικός επέστρεφε σπίτι του (στο ρεύμα προς Μυτιλήνη) από την υπηρεσία που ήταν προσωρινά αποσπασμένος (στο ΑΤ της Αγίας Παρασκευής), όταν για λόγους που διερευνά η Τροχαία Μυτιλήνης, η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος (στο ρεύμα προς Καλλονή), με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός δρόμου και η μηχανή και το ΙΧ!

Ο Ιωάννης Ευαγγέλου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 18 Αυγούστου και ώρα 11:00 στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Λουτρών Λέσβου.

video capture ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου

Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο 55χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ δυστυχώς η 93χρονη συνεπιβάτης του στο ΙΧ, έχασε επίσης τη ζωή της, ανεβάζοντας σε δύο τους νεκρούς αυτού του τροχαίου.

Θρηνούν οι συνάδελφοι του Γιάννη

H Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Λέσβου, εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις  για τον χαμό του 30χρονου συναδέλφου τους.

  • Η συγκινητική ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου:

Με αφορμή τον αδόκητο χαμό του αγαπητού μας συναδέλφου, νεοεκλεγέντος μέλους του Δ.Σ. και Ταμία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου καθώς και Αντιπροσώπου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας, Υπαστυνόμου Α΄ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ιωάννη – Προδρόμου που έφυγε τόσο άδικα και απρόσμενα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους, συγγενείς και φίλους του συναδέλφου μας.

Ο Γιάννης μετά την έξοδο του από την Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας το 2018 υπηρέτησε σε μάχιμες Υπηρεσίες του κέντρου της Αθήνας, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του ως ικανού και φέρελπι Αξιωματικού.

Από το 2021 επέστρεψε στον τόπο του για να προσφέρει τις Υπηρεσίες του στη Διεύθυνση Αστυνομίας  Λέσβου. Ως Αξιωματικός πρώτης γραμμής, υπηρετώντας κατά κύριο λόγο στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, δεν άφησε απάτητη σπιθαμή προς σπιθαμή της Λεσβιακής γης συντονίζοντας και κατευθύνοντας τους συναδέλφους μας επί του πεδίου, σε πληθώρα περιστατικών έρευνας, διάσωσης και απεγκλωβισμού προσφύγων και μεταναστών,  οδηγώντας με ασφάλεια τους τελευταίους στους χώρους υποδοχής αλλά και διαφυλάσσοντας με τις οδηγίες του την σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας που επιχειρούσαν μαζί με εκείνον.  Με την άμεμπτη συμπεριφορά του και τον κρυστάλλινο χαρακτήρα του, έχαιρε της εκτίμησης και του σεβασμού τόσο του συνόλου του προσωπικού όλων των βαθμών αλλά και της τοπικής κοινωνίας, αφού κακή κουβέντα δεν άκουγες από κανέναν για τον Γιάννη. 

Οπουδήποτε και οποτεδήποτε χρειαζόταν, με καύσωνα και παγωνιά,  ο Γιάννης ήταν παρών επιδεικνύοντας  απαράμιλλη επιχειρησιακή ετοιμότητα, ικανότητα  και πρωτοβουλία κινήσεων, χαρακτηριστικά  που καθημερινά αποδείκνυαν την ποιότητά του ως ενός εξαίρετου Αξιωματικού. Άλλωστε η φυσική του κατάσταση ως αθλητή και δύτη σε συνδυασμό με το ήθος και την ανιδιοτέλειά του,  δεν του άφηναν περιθώρια να καθυστερεί και να οκνεύεται. 

Όμως, δεν του αρκούσε μόνο να πατά στην γη και να κολυμπά στο βυθό της θάλασσας. Ήθελε να παρατηρεί από ψηλά. Όντας επιτυχόντας στο διαγωνισμό για την κάλυψη μιας θέσης  Αξιωματικού χειριστή μη επανδρωμένου αεροσκάφους της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, περίμενε την πραγματοποίηση της σχετικής εκπαίδευσης ώστε να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα και να προσφέρει τις Υπηρεσίες του, καθοδηγώντας από ψηλά.

Έτσι, μια ημέρα μετά την Κοίμηση της Θεοτόκου, στις 16-08-2024, η Παναγία μας τον πήρε κοντά της εκεί ψηλά – πολύ ψηλά, ώστε κάτω από τις φτερούγες του Αρχαγγέλου Μιχαήλ που τόσο αγαπούσε να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Να μας προσέχει και να μας προστατεύει με το ξίφος του. 

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου συνήλθε εκτάκτως σήμερα 17 Αυγούστου 2024 και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής :

1. Να παραστούν μέλη του Δ.Σ. στη νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.
2. Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.
3. Να καταθέσει χρηματικό  ποσό στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».
4. Το παρόν  να δημοσιευτεί στον τύπο. 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 18 Αυγούστου και ώρα 11:00 στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Λουτρών Λέσβου.

Καλή αντάμωση αδερφέ μας. 

Η ανακοίνωση της Τροχαίας

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (16-08-2024), στο 22ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης – Καλλονής στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό (30χρονο) και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός (55χρονος) στο οποίο επέβαινε και ημεδαπή (93χρονη).

Αποτέλεσμα του συμβάντος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 30χρονου και της 93χρονης, καθώς και ο σοβαρός τραυματισμός του 55χρονου. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

*πηγή φωτογραφίας: https://www.lesvospost.com/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This