Θρίλερ στον Πτελεό Μαγνησίας: Βρέθηκε σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη – Ήταν δεμένος χειροπόδαρα

Σε ποιον εικάζεται ότι ανήκει

Must Read

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί σήμερα στο Πτελεό Μαγνησίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκε σε δυσπρόσιτο σημείο του χωριού η σορός ενός άνδρα σε η οποία βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση!

Ωστόσο, το στοιχείο που προβληματίζει τις αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, είναι ότι το πτώμα ήταν δεμένο χειροπόδαρα με μια ζώνη παντελονιού, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ίσως η σορός να ανήκει σε κάτοικο του Πτελεού, ένα άνδρα 49 ετών, τον Γ.Κ. ο οποίος εξαφανίστηκε από την περιοχή στις 23 του περασμένου Απριλίου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου ζήτησε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, νεκροψίας και νεκροτομής, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από την Εισαγγελία του Βόλου. Παράλληλα, ζήτησε και να μην φύγουν από την περιοχή άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του 49χρονου.

Με την υπόθεση του αγνοουμένου είχε ασχοληθεί εκτεταμένα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο 49χρονος είχε κληρονομήσει κάποια χρήματα. Αρκετά προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν στο ελαιοτριβείο της περιοχής στις 23 Απριλίου ενώ το σπίτι του ήταν ανοικτό, το φως αναμμένο και το ραδιόφωνο έπαιζε.

Την ημέρα εκείνη είχε πάρει ταξί το οποίο τον μετέφερε στην πλατεία του Πτελεού. Από εκεί θα έπαιρνε ΚΤΕΛ για τον Βόλο. Στη συνέχεια τον αγνοούμενο είδε ένας ακόμη μάρτυρας, ο υπάλληλος του ΚΕΠ Πτελεού να περιφέρεται έξω από το σπίτι των θείων του και τον πήρε με το αυτοκίνητο, αλλά τον επέστρεψε στο ίδιο σημείο. Λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του μίλησε με τον θείο του και του είπε πως είναι στο ελαιοτριβείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This