Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή Βούλγαρων σε beach bar της Χαλκιδικής – Ποιος είναι ο «Βέλγος»

Ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη του μπαρ ακόμη και όταν είναι πεσμένος στο έδαφος

Must Read

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής από την άγρια συμπλοκή σε beach bar στην περιοχή Χανιώτη με πρωταγωνιστές Βούλγαρους. Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον άγριο καβγά για ασήμαντη αφορμή με 3 τραυματίες,τον έναν σε σοβαρή κατάσταση. Συνελήφθησαν 5 άτομα και αναζητούνται 3 μπράβοι που ενεπλάκησαν στο αιματηρό περιστατικό και πυροβόλησαν.

Στο βιντεοληπτικό υλικό διακρίνεται η παρέα από την Βουλγαρία να ξεκινά τον καβγά εκσφενδονίζοντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Στο κατάστημα μπαίνει μια ομάδα από 6 μπράβους και η σύρραξη γενικεύεται. Τα τραπέζια αδειάζουν και ο κόσμος αρχίζει να τρέχει. Η συμπλοκή συνεχίζεται και στον εξωτερικό χώρο του beach bar, με τους Βούλγαρους πελάτες να ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη του μπαρ, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, τον οποίο συνεχίζουν να χτυπούν αλύπητα, ακόμη και όταν είναι πεσμένος στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο




 

Σύμφωνα με τον Τύπο της Βουλγαρίας, ο ιδιοκτήτης του beach bar στην Χαλκιδική, ο οποίος διατηρεί κατάστημα εστίασης και στην Σόφια, στέκι της βουλγαρικής ελίτ και βουλευτών, είναι φίλος με τον αρχηγό της παρέας των 5 που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο, με το παρατσούκλι ο «Βέλγος».

 

Οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για προστριβές μεταξύ μελών της βουλγαρικής μαφίας, που έφτασαν στο σημείο να λύσουν τις διαφορές τους με όπλα και ότι η καθυστέρηση της παραγγελίας είναι μόνον η αφορμή.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This