Νταουρέν Κουρουγκλίεφ

Must Read

Για μια στιγμή έπαθα μια ψυχολογία, που έλεγε και ο Μπιθικώτσης. Ρε, λες να παλεύει ο Στίγκας με εκείνο το ανήμερο θηρίο τον Αμερικανό Μάιλς Ναζέμ Αμιν, που αγωνίζεται για το Σαν Μαρίνο;

Μετά, βλέποντας λίγο καλύτερα, είδα ότι δεν ήταν βέβαια ο κ. Στίγκας που πάλευε στα μαρμαρένια αλώνια, αλλά ο εκ Καυκάσου αθλητής Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, που αγωνιζόταν με το ελληνικό εθνόσημο.

Τι με μπέρδευε; Αυτό που είχε στη φόρμα του. Ηταν σχεδόν ίδιο με το σήμα των «Σπαρτιατών». Σκέφτηκα «ρε, λες να τον έχει βάλει ο Κασιδιάρης; Θα δούμε. Όλο και κάποιος νομικός κολοσσός θα μας διαφωτίσει. Όλο και κάποιος πολιτικός ογκόλιθος θα ξεσηκωθεί».

Στις δηλώσεις του ο Νταουρέν ευχαρίστησε τους κ. πρωθυπουργό και Βρούτση (δεν μας είπε το γιατί), όπως και η Κατερίνα Στεφανίδη είχε ευχαριστήσει την κυρία Μαρέβα. Οχι, οι Τεντόγλου και Καραλής δεν ευχαρίστησαν τα τέκνα του πρωθυπουργού.

Βέβαια ένα θεματάκι υπάρχει. Πώς ο Νταουρέν  βρέθηκε να αγωνίζεται με τα ελληνικά χρώματα; Αλλά αυτό ήταν σχεδόν κανόνας σ’ αυτά τα σύγχρονα μυστήρια των Παρισίων.

Εδώ άντρες αγωνίστηκαν ως γυναίκες στο μποξ (και άσε τη Διεθνή Ομοσπονδία Πυγμαχίας να ουρλιάζει ότι είναι άνδρες), ο Νταουρέν μας μάρανε; Μπράβο στο παλικάρι. Άλλωστε και η Ολλανδέζα νικήτρια του Μαραθωνίου Σιφάν Χασάν Αιθιοπίς είναι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιδημία χολέρας στο Σουδάν

Μαίνεται εξάλλουυ ο πόλεμος μεταξύ του στρατο και των παραστρατιωτικών Δυνάμεων

More Articles Like This