ΟΑΣΘ: Με… ρεκλάμα την Turkish Airlines!

Πρόκληση

Must Read

Καλή η διαφήμιση, χρήσιμη για προφανείς λόγους, αλλά με τέτοιο προκλητικό τρόπο, δημιουργεί ερωτηματικά. Ου μην και παράξενους συνειρμούς, για όποιον το πάει ένα βήμα παρακάτω. Τι συνέβη.

Δείτε απλώς την εικόνα, ντροπής θα έλεγε κανείς, με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, να κυκλοφορούν στην Θεσσαλονίκη, προμοτάροντας την Turkish Airlines φάτσα κάρτα στο πίσω μέρος, για να μην τυχόν και δεν το δει κάποιος οδηγός. Θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη προσοχή από όσους είχαν αυτή την φαεινή ιδέα της ρεκλάμας, εν μέσω της ελληνοτουρκικής κόντρας και της παράνομης δραστηριότητας των Τούρκων και των παραβ(ι)άσεων σε ελληνικά εδάφη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Υπάρχουν και άλλες διαφημίσεις στην τηλεόραση.
    Όχι μόνο αυτή η παραπάνω.
    Βίζιτ τουρκιγιέ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This