Η αθόρυβος προετοιμασία Χρυσοχοίδη για την υποδοχή χιλιάδων Ισραηλινών!

Must Read

Την Πάρο επισκέφτηκε προσφάτως ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως Μιχάλης Χρυσοχοίδης, υποτίθεται για να προεδρεύσει συσκέψεως που αφορούσε θέματα αστυνόμευσης του νησιού καθώς η κατάσταση στις Κυκλάδες με πρώτη την Μύκονο δεν είναι η καλύτερη. Η μαφία οργιάζει, ειδικά στην Μύκονο.

Η «Κυρία Επί των Τιμών» όμως, που πάντοτε έχει τις πηγές της στο όμορφο νησί του Αιγαίου, ανακάλυψε ότι ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης του κυρίου υπουργού δεν ήταν αυτός, αλλά κάποιος άλλος. Και συνδέεται ευθέως με την εξωτερική πολιτική της Κυβέρνησης και την κατάσταση στη Μέση Ανατολή. Οι ωτακουστές μας, λοιπόν, μας μετέφεραν ότι ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης του κυρίου υπουργού ήταν να προετοιμάσει τους επιτελείς του αεροδρομίου της Πάρου αλλά και την τοπική Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να διαχειριστούν την έλευση πολιτών του Ισραήλ σε περίπτωση γενίκευσης της σύρραξης στη Μέση Ανατολή.

Επειδή η κατάσταση στις σχέσεις Ισραήλ – Ιράν είναι αρκετά ρευστή και αναμένεται επίθεση της Τεχεράνης στο Τελ Αβίβ, ετοιμάζονται από τώρα απ’ ευθείας πτήσεις τσάρτερ από το Ισραήλ προς διάφορα αεροδρόμια της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και της Πάρου, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής φυγή χιλιάδων πολιτών του Ισραήλ προς την Ελλάδα.

Δεν περιγράφω άλλο. Καταλαβαίνετε τι έχει να συμβεί αν γενικευτεί ο πόλεμος.

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This