Σούπερ Λίγκα: Αποκαλυπτήρια για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ χωρίς τους οπαδούς τους

Το φεγγάρι του Αυγούστου μοναδικός... θεατής – Οι υπόλοιποι απλά... τηλεθεατές!

Must Read

Άλλες οκτώ ομάδες της Σούπερ Λίγκα μπαίνουν στο… χορό του πρωταθλήματος. Ανάμεσα τους η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός που είναι μεν γηπεδούχοι, αλλά θα αγωνιστούν σε άδειες κερκίδες λόγω τιμωρίας από πέρσι.

19:00 Λεβαδειακός – Καλλιθέα (Novasports 2)
Ντέρμπι νεοφώτιστων. Ο Λεβαδειακός άλλαξε τεχνικό, ο Νίκος Παπαδόπουλος διαδέχτηκε τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ενώ έκανε σημαντικές μεταγραφές με ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ερασμούσπε που διακρίθηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Τραυματίας ο Λιάγκας.
Δεκαοχτώ χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία επιστρέφει η Καλλιθέα στην μεγάλη κατηγορία.Στον πάγκο της θα βρίσκεται ο Ιταλός τεχνικός Μάσιμο Ντονάτι, πρώτη παίκτης της Μίλαν, αλλά με σχετικά μικρή προπονητική εμπειρία.
Εκτός οι Βαλμπουενά (ίωση) και Μαρότα, θα μείνει αρκετό καιρό εκτός ο Σαρδέλης (ρήξη χιαστού).
Στατιστικά: Σε επίπεδο Σούπερ Λίγκα οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντίπαλοι μια σεζόν. Στις 23 Οκτωβρίου 2005, ο Λεβαδειακός ήταν ο νικητής στην έδρα της Καλλιθέας με 1-0 (το γκολ ο Ζουλιάνο Βίκτορ ντε Πάουλα στο 24′).
Διαιτητής: Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Βασίλειος Μωυσιάδης (Γρεβενών)
4ος: Αλέξανδρις Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
VAR: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), AVAR: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών)

20:00 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (COSMOTESPORT1)
Χωρίς θεατές, λόγω τιμωρίας
Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός δίνει κρίσιμο αγώνα με τη Λανς για να περάσει στον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ. Το ροτέισον είναι μονόδρομος. Τιμωρημένος από πέρσι ο Κώτσιρας, τραυματίας ο Μπάλντοκ, με γαστρεντερίτιδα ο Σπόραρ, για αποφόρτιση οι Ντραγκόφσκι, Τσέριν.
Ο Αστέρας Τρίπολης ενισχυμένος στη μεταγραφική περίοδο θέλει να συνεχίσει την παράδοση καλών εμφανίσεων που έχει με τους «πράσινους». Παρέμεινε ο Μίλαν Ρλασταβατς που έχει τραυματία τον Άλχο.
Στατιστικά: Ο Αστέρας είχε δημιουργήσει αξιόλογη παράδοση στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τον Παναθηναϊκό. Στα τελευταία 5 ματς με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Συνολικά σε 20 αναμετρήσεις ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός έχει 11 νίκες, ο Αστέρας μια, ενώ 8 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Τέρματα: 26-11.
Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου).
4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης).
VAR: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων), AVAR: Κώστας Στάικος (Λάρισας).

20:30 Ατρόμητος – Άρης (Novasports Prime)
Από την πρεμιέρα ακόμη είναι ξεκάθαροι οι στόχοι των δύο ομάδων: Η 5η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Ο Ατρόμητος με νέο τεχνικό τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά χωρίς τον Τζοβάρα (τραυματίας).
Στον Άρη τα προβλήματα απουσιών για τον Άκη Μάντσιο είναι πολλά καθώς υπάρχει πλήθος τιμωριών από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου (Ζουλ, Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα), τραυματίας ο Σίστο, εκτός αποστολής οι Πάβιτσιτς, Κυριαζή.
Στατιστικά: Ο Άρης έχει καταφέρει να φύγει χωρίς ήττα από το Περιστέρι στα 5 τελευταία ματς. Τςελευταία νίκη του Ατρόμήτου στις 9/12/2018 (4-2). Τη σεζόν 2099-10 βρέθηκαν και πάλι αντίπαλοι σε πρεμιέρα, αλλά στο «Βικελίδης», νίκησε με 1-0 ο Άρης.
Ως γηπεδούχος ο Ατρόμητος έχει αντιμετωπίσει 18 φορές τον Άρη αι έχει 3 νίκες, έξι ματς έληξαν με επικράτηση των «κίτρινων», ενώ 9 ολοκληρώθηκαν ισόπαλα. Τέρματα: 18-24.
Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου), Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας)
4ος: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισα)
VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

22:00 ΑΕΚ – ΟΦΗ (CosmoteSport 1)
Χωρίς θεατές λόγω τιμωρίας
Ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει να βγάλουν αντίδραση οι ποδοσφαιριστές του μετά τον αναπάντεχο αποκλεισμό από τη ΝΟΑ. Τους θέλει όλους ετοιμοπόλεμους και δεν ανακοίνωσε 20σάδα. Το Σάββατο επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λιβάι Γκαρσία. Τραυματίες οι Μπρινιόλι, Γιόνσον.
Στον ΟΦΗ ο Τραϊανός Δέλλας αντιμετώπισε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Εκτός λόγω ενοχλήσεων ο Νέιρα. Ανλέτοιμος ο Σενγκέλια.
Στατιστικά: Η ΑΕΚ συνήθως στα εντός έδρας ματς επικρατεί του ΟΦΗ με περισσότερα από ένα γκολ διαφορά. Μόνο οι 12 στις 35 νίκες της κρίθηκαν στο γκολ. Σε σύνολο 45 αναμετρήσεων η ΑΕΚ έχει 35 νίκες, 4 ματς έληξαν ισόπαλα και σε 6 νίκησε ο ΟΦΗ. Τέρματα: 78-30.
Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Αθανάσιος Κόλλιας, Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου)
4ος: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς)
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

Έγιναν…
Βόλος – Ολυμπιακός 0-2
ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 3-2
Ακολουθούν…
Δευτέρα 19 Αυγούστου
21:00 Παναιτωλικός – Λαμία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This