Κρήτη: Λιμενικός έσωσε 31χρονη Ιταλίδα – Κολυμπούσε εξαντλημένη σε βραχώδη παραλία

Οι δυνάμεις της είχαν αρχίσει να την εγκαταλείπουν

Must Read

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησε το μεσημέρι του Σαββάτου μια Ιταλίδα τουρίστρια στην Μίλατο Λασιθίου η οποία εντοπίστηκε εξαντλημένη να κολυμπά σε δύσβατο παραθαλάσσιο σημείο και διασώθηκε από έναν Λιμενικό.

Η 31χρονη είχε «άγιο» καθώς την εντόπισαν λουόμενοι και ενημέρωσαν αμέσως το Λιμενικό. Στέλεχος του Σώματος μετέβη στο σημείο, έπεσε στη θάλασσα και ανέσυρε την Ιταλίδα μεταφέροντας την με ασφάλεια στη στεριά, σώζοντας την από βέβαιο πνιγμό, καθώς οι δυνάμεις της είχαν αρχίσει να την εγκαταλείπουν.

Στην 31χρονη τουρίστρια παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που είχε φτάσει στο σημείο και στη συνέχεια αναχώρησε για το κατάλυμα της καθώς δεν επιθυμούσε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, «τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ελούντας ότι μία αλλοδαπή λουόμενη (υπήκοος Ιταλίας), βρίσκεται σε δυσχερή θέση σε δύσβατο βραχώδες παραθαλάσσιο σημείο της περιοχής Μιλάτου Λασιθίου. Στην περιοχή μετέβη ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε εξαντλημένη την 31χρονη, εντός της θάλασσας, πλησίον βραχώδους ακτογραμμής. Ένα στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έπεσε στη θάλασσα, ανέσυρε τη λουόμενη και την μετέφερε με ασφάλεια στη στεριά. Στην 31χρονη, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που είχε φτάσει στο σημείο, χωρίς ωστόσο εκείνη να επιθυμεί την περαιτέρω διακομιδή της στο νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This