Σούπερ Λίγκα: Ξεκίνημα με γκέλα για τον Παναθηναϊκό – Ο Αστέρας έλαμψε στο ΟΑΚΑ, νίκη με 1-0

Στο 50' η αποβολή του Ζέκα και το γκολ του Κρεσπί έκριναν το ματς

Must Read

Ο Αστέρας έλαμψε στο άδειο ΟΑΚΑ. Όχι μόνο νίκησε τον Παναθηναϊκό με 1-0, αλλά ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να σημειώσει δεύτερο ή τρίτο γκολ!

Μια φάση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. ‘Εγινε στο 50’ όταν ο Ζέκα ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Κρεσπί που έφευγε μόνος στην επίθεση. Κόκκινη κάρτα!

Μόνο που το… κακό για τους «πράσινους» δεν σταμάτησε εκεί. Αμέσως μετά σε εκτέλεση φάουλ από τον Κρεσπί η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Λοντίγκιν που την άγγιξε με την άκρη των δαχτύλων του, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την πορεία της.

50′: Η αποβολή του Ζέκα και το γκολ του Κρεσπί στο 52




Απέναντι στον σοβαρό Αστέρα που είχε τρεις τελικές παρατάχθηκε ο Παναθηναϊκός με πολλές αλλαγές που ανέτρεψαν την ποδοσφαιρική λογική. Ο Αλόνσο αποφάσισε να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές μετά την υπερπροσπάθεια στο Άμστερνταμ στον αγώνα με τον Άγιαξ και το ματς της Πέμπτης με τη Λανς στη Γαλλία που είναι καθοριστικό για την παραμονή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μόνο που – εκ του αποτελέσματος – το ευρύ ροτέισον – αποδείχτηκε καταστροφικό. Ακόμα κι όταν οι «πράσινοι» έπαιζαν με έντεκα παίκτες δεν ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους. Ο Αλόνσο από την πλευρά του άργησε να… φρεσκάρει την ομάδα. Κι όταν το αποφάσισε ήταν πιά αργά. Έπαιζε με παίκτη λιγότερο και η εικόνα αντί να βελτιωθεί έγινε… χειρότερη.

Το αρνητικό, το άδειο, λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, είχε ένα θετικό. Δεν υπήρχαν διαμαρτυρίες από τους οπαδούς της ομάδας που είναι στα… κάγκελα από τις μεταπτώσεις, το σκωτσέζικο ντους που τους προσφέρει.

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην απουσία σταθερότητας των βασικών ποδοσφαιριστών του και στην αδυναμία αυτών που αποκτήθηκαν για να δώσουν βάθος στο ρόστερ να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Ο Αστέρας με τη σειρά του ήξερε τι ήθελε από τον αγώνα, εμφανίστηκε αποφασισμένος να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία και συνέχισε την παράδοση που τον θέλει να… πληγώνει τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, είτε αγωνιζόταν στη Λεωφόρο, είτε τώρα στο ΟΑΚΑ.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου).
4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης).
VAR: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων), AVAR: Κώστας Στάικος (Λάρισας).
Κόκκινη: 51′ Ζέκα
Κίτρινη: 61′ Βαγιαννίδης, 75′ Μπακασέτας, 76′ Μαντσίνι – 30′ Μουνιόθ, 40′ Άνταμ, 45+12 Καστάνο
Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο (60′ Γεντβάι), Μαξ (81′ Μλαντένοβιτς), Ζέκα, Μακσίμοβιτς, Βιλένα (60′ Βιλένα), Τετέ (69′ Μαντσίνι), Τζούριτσιτς (60′ Ιωαννίδης), Γερεμέγεφ.
Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Αλάγκμπε, Γκατσία, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (82′ Τζανδάρης), Μουνιόθ (74′ Ρετζίς), Μπαρτόλο (90+2′ Ζουγκλής), Κρέσπι (90+2′ Άλβαρες), Καλτσάς, Άνταμ (74′ Μάντζης).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This