Η ώρα της απολογίας για τον δολοφόνο των Ιωαννίνων: Στον ανακριτή ο 36χρονος που σκότωσε τη θεία του!

Must Read

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα ο 36χρονος ανιψιός που φέρεται να ομολόγησε πως δολοφόνησε την 62χρονη θεία του, στο Περίβλεπτο Ιωαννίνων. Ο δράστης του φρικτού εγκλήματος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Μέχρι στιγμής τα κίνητρα πίσω από το έγκλημα παραμένουν άγνωστα, καθώς ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ακόμη για τα όσα εκτυλίχθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Κάτοικοι της περιοχής υποστήριξαν πως διαφωνίες σχετικά με τα οικονομικά πιθανώς να «όπλισαν» το χέρι του άνδρα, καθώς δεχόταν χρηματική βοήθεια από την αδικοχαμένη θεία του. Εντούτοις, ανεπιβεβαίωτες πηγές αναφέρουν πως ο 36χρονος ήθελε να μείνει στο σπίτι του πατέρα του στην Ελεούσα στα Γιάννενα, ενώ το θύμα διαφωνούσε κι έτσι άρχισε καυγάς, που έμελλε να λάβει τραγική τροπή.





Την ίδια ώρα, κάτοικοι από το Απρόβλεπτο τονίζουν πως η 62χρονη ήταν μία πολύ ήσυχη και καλοσυνάτη γυναίκα, φρόντιζε τον ανιψιό της, που ήταν ορφανός από μητέρα κι είχε μόνο τον πατέρα του στη ζωή. Μάλιστα, επισημαίνουν πως ο 36χρονος ήταν στο παρελθόν παντρεμένος και είχε πρόσφατα χωρίσει, ενώ δεν είχε απασχολήσει με φασαρίες το χωριό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά ο δράσης επιχείρησε να παραπλανήσει τις Αρχές, υποστηρίζοντας πως εντόπισε πρώτος την 62χρονη θεία του, πάνω στο κρεβάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος. Όπως είπε, είχε πάει να την επισκεφθεί, όταν βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θεάμα. Από την αρχή ωστόσο οι ενδείξεις της σκηνής του εγκλήματος έκαναν λόγο για ανθρωποκτονία.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This