«Καμπάνα» σε «νταή» που ξυλοφόρτωνε την έγκυο σύζυγό του – Τι υποστήριξε στο δικαστήριο

«Φοβάμαι πάρα πολύ γιατί μπορεί να μας κάνει κακό»

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μία γυναίκα στα χέρια του «νταή» συζύγου της, που την ξυλοφόρτωνε ακόμη κι όταν ήταν έγκυος στο παιδί τους. Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας προκαλεί οργή και προβληματισμό, καταδεικνύοντας τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις του φαινομένου και την ανάγκη για λήψη μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κλειδώθηκε στην τουαλέτα, προκειμένου να γλιτώσει από τα χέρια του συζύγου της, που βρισκόταν εκτός εαυτού και την έδειρε, μπροστά στο παιδί τους, που είναι μόλις δύο ετών. Η ίδια κάλεσε τις Αρχές κι όταν αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο την βρήκαν με αίματα σε όλο το σώμα και τραύματα ακόμη και στο πρόσωπο!

«Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα με έσπρωχνε ή μπορεί να με χαστούκιζε αλλά πάντα μου ζητούσε συγνώμη, έδειχνε να το μετανιώνει και εγώ υποχωρούσα. Συνήθως οι εντάσεις μας οφείλονταν σε οικονομικά ζητήματα. Είναι επιθετικός, είτε πετώντας μου αντικείμενα, είτε χτυπώντας με. Φοβάμαι πάρα πολύ γιατί μπορεί να μας κάνει κακό», είπε στην κατάθεσή της η κακοποιημένη γυναίκα.

Άμυνα επικαλέστηκε στο δικαστήριο ο σύζυγος

Από την πλευρά του, ο «θερμόαιμος» σύζυγος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι τα χτυπήματα ήταν λόγω….άμυνας! Ο ίδιος ζήτησε αναβολή στη δίκη του όμως το αίτημά του δεν έγινε δεκτό και δικάστηκε στο πλαίσιο του αυτόφωρου για ενδοικογενειακή βία. Οι ισχυρισμοί του περί άμυνας δεν φάνηκε να πείθουν τους δικαστές, που του επέβαλαν ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Μάλιστα, η σύζυγος παρέδωσε στις Αρχές το μαχαίρι κι… ένα τόξο τα οποία ανήκουν στον κατηγορούμενο, υποστηρίζοντας πως φοβόταν και μόνο που τα έβλεπε στο σπίτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This