Παιδικοί σταθμοί: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα – Δείτε τους δικαιούχους

Aυξημένα μόρια στην τρίτεκνη, πολύτεκνη και μονογονεϊκή οικογένεια

Must Read

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ σήμερα Τρίτη (20/08). Πλέον οι δικαιούχοι μπορούν να τυπώνουν τα voucher με τις εγγραφές στις δομές να αρχίζουν στις 22 Αυγούστου.

Οι ωφελούμενοι μπορούν να δουν τα οριστικά αποτελέσματα εδώ και εν συνεχεία με τους κωδικούς taxisnet να εκτυπώσουν το voucher.

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος των voucher φέτος είναι αυξημένος στα 361,2 εκατ. ευρώ και εκτιμάται ότι θα καλύψει περισσότερους από 173.500 ωφελούμενους όλων των δομών ως εξής:

  • Βρεφονηπιακούς σταθμούς ολοκληρωμένης φροντίδας (που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής του προγράμματος): εκτίμηση 110.000 ωφελούμενα βρέφη και παιδιά όλων των κατηγοριών.
  • Το σύνολο των αιτήσεων ατόμων με Αναπηρία για δομές ΚΔΑΠΑμεΑ: εκτίμηση 9.500 ωφελούμενων.
  • Περί τις 54.000 παιδιά σε δομές ΚΔΑΠ.
  • Για Άτομα με Αναπηρία  άνω των 22 ετών διατηρείται η κάλυψη του συνόλου των αιτήσεων και εκτιμάται ότι επιπλέον 1,7 εκατ. ευρώ θα διατεθεί σε voucher ΚΔΑΠ.

Σημειώνεται ότι φέτος, για πρώτη φορά προβλέφθηκαν αυξημένα μόρια στην τρίτεκνη, πολύτεκνη και μονογονεϊκή οικογένεια. Αντί για 40 μόρια που λάμβαναν πέρυσι, φέτος λαμβάνουν 50 μόρια.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι περισσότεροι είναι γιατροί και δικηγόροι των 10001 ευρω που έχουν πάρει απλά διαζύγιο και δεν έχουν χωρίσει ποτέ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This